reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
Natka szerokiej drogi! Jedźcie ostrożnie, bo wszędzie ślizgawica.....:tak::-) No i oczywiście wracaj do nas szybko.....

A z tym ubezpieczeniem to nie to....Oni poprostu wyliczyli nową stawkę, którą powinien Seba płacić....A najlesze jest to, że on już ma zmknięte to ubezpieczenie z dniem 29.10.008r....

Właśnie Majka wstała....Rapem 30 min pospała....:sorry::sorry::sorry::sorry:
no nic czas na kawkę....:tak::-D:-DPije ktoś ze mną???:laugh2:

reklama
Natka szerokiej drogi:tak::tak:,wspaniałych dni spedzonych z rodzina:-) i zaladaj do nas jak bedziesz miała chwilke.

Ostatnia edycja:
Hej...

Ja właśnie wróciłam do domku od dentystki....
Pauka chętnie kawkę wypiję z tobą...jak coś to pisz moja propozycja ciągle aktualna!:tak:;-)
Sencilla już dorwała swoją mamuśkę...cieszcie się sobą!:-D
Natka szczęśliwej podróży i miłego pobytu....
Beauty kinderbijslag mi przyznali...na szczęście!Chodziło mi o coś innego, nieważne!
U nas na obiadek barszczyk biały....a wy co tam kuchcicie?

Witam!!!
Aniahaven w Polsce dobrze:-) tylko ze bardzo krotko, a ze chcialam wszystkich odwiedzic ostatni raz przed porodem i zrobic troche zakupow dla malego to caly tydz. tylko biegalam. Ale mama juz zapowiedziala ze jak urodze to tez przyjedzie do mnie, bardzo sie ciesze. Do Polski to juz chyba tylko z powodu mamy jezdze i zawsze ciezko i ze lzami przychodza nam nasze rozstania:-:)hmm::sad: no ale coz serce nie wybiera i teraz tu jest moj dom.....
Natka szczesliwej podrozy, szkoda tylko ze na snieg to sie juz chyba nie zalapiesz
Jeszcze musze wypakowac reszte rzeczy i pozbyc sie tego paskudnego kataru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:brrrr
A co to jest ten kinderbijslag o ktorym tu piszecie????:confused:
MIlego wieczorka

Aniuhaven!!!! wlasnie sie doczytalam ze mialas urodziny wiec i ja biegne ze spoznionymi zyczeniami wszystkiego najlepszego, aby Twoj kazdy dzien uslany byl usmiechem miloscia i szczesciem
A wracajac do Polski to pod koniec wyjazdu do Nl przeziebilam sie i zeby wracac ze spokojna glowa wybralam sie szybko do lekarza ogolnego (prywatnie) zeby przepisal mi cos bezpiecznego dla mnie i malenkiego. No i pan doktor skasowal mnie najpierw 100 zl. pozniej osluchal mnie z 2 stron zajrzal w gardlo powiedzial ze jest OK i przepisal leki bez recepty typu rutinoskorbin, syrop z wapniem i tabletki mietowe do ssania na gardlo....
Polska sluzba zdrowia- masakra!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
A dla porownania wizyta prywatna u ginekologa -90 kardiolog - 70

Hej dziewczyny,
u nas bez zmian.
Małą wysypało na policzkach i bródce, nie wiem czemu, bo ani nic dziwnego nie jadłam, ani proszku do prania nie zmieniłam, nic :-(

Jutro na 9:10 idziemy do lekarza zobaczyć co to z naszą kruszynką się dzieje. Kaszel niby złagodniał ale dalej ma katarek i troszkę charczy więc dla pewności idziemy do doktorka.

Dziewczyny powiedzcie mi czy to możliwe żebym niespełna 4 tyg po porodzie dostała już okres?
Bo krawić po porodzie przestałam po półtorej tygodnia a dziś w nocy znowu pojawiła się krew :confused:

Aga0277 ja rowniez witam w gronie holenderskich mamusiek. Przyznam ze czasami tez narzekam na siedzenie w domu, ale jak juz kiedys pisalam ja na nude mam nauke holenderskiego, ktorego teraz musze nauczyc sie w bardzo ekspresowym czasie mam prawie noz na gardle:szok::szok:
szkoda ze mieszkamy tak daleko od siebie

Aga klikając lewym przyciskiem na mój nick otworzy ci sie zakładka i tam będzie "wyśli wiadomość do użytkownika", więc to jest tzw. priv.....jeśli chcesz to pisz mi tam! Buziaki

Aniu na obiadek pichciłam dzisiaj krupniczek i ziemniaczki z schbowym i surówką z kapusty.... Mięso przywiozła mi ostatnio mama, więc dzisiaj wyżerka....

Agasta ja tez szybko po porodzie dostałąm...bo już po 6 tyg! Poruszałam tą sprawe wcześniej więc takie są wnioski,że kazda z nas inaczej reaguje i nie jest powiedziane że jak karmisz to nie dostaniesz....Poprostu indywidualna sprawa każdej kobiety!

Gosia wiesz co sorki, ze to napiszę, ale chyba sie wygłupiłas z tym wypadem do lekarza, bo on tylko nabił sobie kieszeń twoim kosztem.... Wystarczyło pójść do apteki i farmaceutę poprosić o coś na przeziębienie dla kobiet ciężarnych....
Sama aż trzy razy złapałam choróbsko i szczerze mówiąc nic nie można z leków, więc nawet nie szłam, tylko raz jak potrzebowałam zwolnienia do pracy....
Polecam ci Amol i ewentualnie Tantum Verde na gardło! i syrop Stodal, bo to leki homeopatyczne, a także czosnek....Aha! i jak będziesz karmić to niestety sytuacja podobna!

reklama
Do góry