reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam i ja....

Aniu tak to dzisiaj, czyli zawsze 24.....Więc dziękujemy pięknie za pamięć!:-D:tak::-)
a co do tego suwaczka to wczoraj jeszcze raz go naprawiałam, ale tez nie pokazywał poprawnie....:zawstydzona/y::wściekła/y:Ale dziś jest już ok...Samo sie naprawiło...:-)
a do kawki to chętnie sie przykoleguję.....:tak::-D:-D

Ann trzymaj sie !...:tak::tak::-)Już niedługo i będziesz odkrywac uroki bycią w ciąży!:-D:-D:-D

Anetko wielkie gratki dla Oliwierka....:-D:-D:-D:-DSwoją drogą to potwierdza się moja teza, że Oliwie i Oliwierzy to oportuniści i jak nie chcą czegoś robić to ich nie zmusisz....;-):tak::-):-):-)Ja mam non stop walkę w domu....:-D:-D:-D

Karola dzięki!!!

reklama
Witam
Pauka ja też myślę, że to raczej niemożliwe, ale pigułki anty dają 99% czyli zawsze ten 1% jest:wściekła/y:
Zaczęłam dziś plamić, ale na okres to mi nie wygląda:confused: Zresztą tyci, tyci tego jest:baffled:. Jeśli się nie rozkręci to zrobię w poniedziałek test:szok:, ale
trzymajcie kciuki, abym się myliła:ninja2::oo2::cool:
Ann współczuję samopoczucia:-(, trzymaj się mocno,. już niedługo dolegliwości miną:tak:

Hej hej....

A ja właśnei wróciłam z zakupów....:-D
Pauka rano jeszcze twój suwaczek nie działał:no: a teraz jest ok!
Anetko dzięki za komentarz....
Uciekam na spacer z dziećmi....

Dzien doberek!
Anetko mi sie tez w to wierzyc nie chce ,dlatego Ci tak napisalam:tak:.
Pauka sliczniutka Maja.
Ann juz nie dlugo zapomnisz o mdloscich,i czekaja Cie tylko cudowne dni:tak::-D.
Ania jaka ty jestes obrotna,ja dopiero wstałam i sniadanie zjadlam:rofl2::rofl2:
Aga ja uzywam mlela NUTRILON to jest to samo co w pl,tylko nazwa inna(bebilon).
O o ide szybko zrobic sniadanko A bo wlasnie wstal:-D:tak::tak::tak:

Witam sobotnio :-)

Powoli wracam do zywych po cudownym wirusie grypy :wściekła/y:Rozlozylo mnie najgorzej z calej naszej trojki :baffled:

Aneta ja przez lata bralam Mercilon i dobrze mi sluzyl, az w pewnym momencie organizmowi sie chyba odwidzialo, bo tez zaczelam miec hustawki nastrojow, kiepskie samopoczucie i problemy ze skora. W Polsce ginekolog zapisal mi Yasmin i po 1 opakowaniu problemy sie skonczyly :tak:Tak, ze nie martw sie, bo to pewnie taka reakcja na pigulki. Jesli bralas je regularnie to nie ma powodow do obaw :tak:

Aga Friso Standard to normalne mleko, dla dziecaczkow, ktore nie maja problemow z alergia, ulewaniem itp. Friso Comfort jest przeznaczone dla maluchow, ktore maja problemy z kolkami i ulewaniem.

Pauka suwaczki z rana nigdy nie dzialaja. Zmieniaja sie dopiero w ciagau dnia :tak:

Milego dnia :-)

reklama
Do góry