reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Cześć dziewczynki!!!!
ja już jestem w Polsce podróż minęła super dotarliśmy n miejsce o 5 mój mały wyspal się w aucie teraz tu szaleje zrobił już taki sajgon że :szok:w Holandii mialam wszystko wysoko i pozabezpieczane a tutaj małe mieszkanie wszędzie dostanie się wszystkie ubrania porozrzucał i nawet nie myślę co on jeszcze wymyśli jesteśmy kilka godzin a on już pobił 2 talerze masakra a mi się tak spać chce mój Arek sobie spi a ja muszę pilnować tego małego szkodnika :crazy: nie wiem jak ja tu z nim przeżyje :szok::szok:
pa narka idę sobie kawkę zrobić

reklama
Agnes !

Wiem co czujesz!:-DMój tak samo sie klimatyzowała w wakacje ale w końcu się przyzwyczaił do nawego miejsca...:tak:
Ciesz się rodzinką i czasem spędzonym z nimi...Ja też popijam kawkę...

;-)No wreszcei się melduję....

Dopiero wróciłam....Dzisiaj o 7 pobudka, Oli do przedszkola a ja na 9 miałąm 2 godzinki jazdy.....Kurcze dziewczyny dzisiaj jeździłam po autostradzie!!!!!:-D:-D:-D A na koniec na placyku łuk tyłem, po raz pierwszy miałam plac!!! I oczywiście sukces!wykonałam za 1 razem poprawnie....

Teraz piję kawusię i wcinam śniadanko...A Maja śpi....:tak::-):-);-)
Tylko tatuś był wykończony po tych 3 godzinach z Majką i poszedł zły do pracy, bo ona maarudziła a on nie wiedział o co chodzi....:szok::zawstydzona/y:
Wyszedł z wprawy chłopak....CÓŻ....:-p:baffled::sorry2:

Witam!!
melduje ze i ja juz po sniadaniu i teraz pora na herbate......
Aniu na plazy bylo jak zwykle zimno i wietrznie ale dobrze chociaz troche powietrza lyknac, tym bardziej ze wciaz staram sie nie wychodzic za czesto na dwor bo katar i kaszel wciaz siemnie trzyma:crazy:
Agnes widze szczesliwa w PL, a malego najlepiej podrzuc do jakies polskiej ciotki :happy:hehehe.... milego pobytu!!
Pauka gratulacje drugi Kubica, pewnie jazde samochopdem masz we krwi
W piatek byla pani z kraamzorg poopowiadala troche ksiazki zostawila teraz musze sprawdzic czego mi jeszcze brakuje. Ale jak mi powiedziala ze maly moze tylko pod kocykiem spac bo nie moze miec za goroco to przerazila mnie tym, przeciez on zamarznie:szok::szok::baffled::confused:

Hej:-)
Pauka super,zetak dobrze jezdisz:tak:.Jak ja sobie przypomne moje jazdy;-),zawsze sie stresowalam.:dry:
Gosia to nie prawda!:blink:Moj malytki od poczatku spi pod cienka kołuderka i kocykiem.Nikt mi nic na ten temat nie mowil:tak:.A byla tez pani z konsulantbiuro.
Dzis dostalam pierwszy @ i brzuch mnie boli:baffled::baffled:.A mialo byc tak pieknie,lekarz mowił,ze jak urodze to juz nie beda bolesne:angry::angry::angry::baffled::baffled:.Moj A ma caly tydz wolne-postuj:no:.Trza cos zaplanowac ,jakies wypady:tak::tak:.
a teraz obiadek podaje ,kto chetny??

Karola masz racje ze jeszcze oprocz kocyka ma byc cos cienkiego, ale mi i tak wydaje sie ze mu bedzie zimno:unsure::unsure::unsure::hmm::oo2:
Narazie mialam wizyte tylko z kraamzorg, nikogo innego jeszcze nie bylo. Czyli mam rozumiec ze beda jeszcze inne wizyty urzedowe?????:confused::confused:
A moj maly to juz tak solidnie kopie!!!! sila go rozpiera chyba:-):-);-)

A ja poszłam do pracy...i mnie do domu wyrzucono!:-D:szok:
Szczerze powiedziawszy to nie czuje sie dalej ok...po tej grypie jakaś słaba jeszcze jestem...:zawstydzona/y::baffled:
No więc chcąc nie chcąc wpakowały mnie do łóżk i....właśnie sie obudziłam....:-D:szok::-D:szok::-)
Mama się zajęła dzieciaczkami- nie ma to jak mieć babcie!:tak:

Aniu kuruj sie szybko:tak::tak:
Gosia kolsultantbiuro (nie wiem jak sie to pisze) przejmuje dziecko po kramzorg.Opiekuje sie nim do 4 roku zycia.Pierwsza wizyta jest zawsze w domu po tygodniu.Potem juz sie chodzi na kontrole i szczepionki
MICHAŁEK DZIS PIERWSZY RAZ AWORZY :)):-):-DJuz chwta i roczke ssa.Rosnie!!

Załączniki

• PICT0563.jpg
    PICT0563.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 42
  • PICT0566.jpg
    PICT0566.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Dzięki Karola za troskę...no widzisz już mały gaduła rośnie ci!:-D
Piękne foteczki...twego syneczka!

A kochane gdzie się reszta podziewa????:szok:

Do góry