reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam!!
Ale tu ruch a ile juz tematow poruszonych.....:-)
Aneta twoj maly to niezly madrala, wczoraj tez czytalam jego komentarze usmialam sie:-D:-D:-D
Pauka, a teraz rzeczywiscie w Polsce trudno cos sensownego znalesc, przez ten kryzys zwalniaja duzo ludzi, ale moze szkola to jednak inna branza nie nastawiona na zysk, wiec moze ci sie uda - powodzenia, a moze zaloz swoj prywatny zlobek, teraz jest zapotrzebowanie na to:confused:
Agasta zdrowia !!!!! mnie tez jeszcze katar i kaszel trzyma a to juz ponad tydz.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu cappuccino wyjątkowe:-)
Aniu też uważam, że Niko ma jeszcze czas, ale ostatnio moja znajoma opowiadała o dziecku swojej przyjaciółki... chłopiec ma 6lat i pyta taty "tato co to jest masturbacja?":szok::szok::szok:, tatuś zaskoczony, stara się bardzo delikatnie odpowiedzieć na zadane przez syna pytanie, a synuś na to "czyli krótko mówiąc trzepanie":szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Nie chce, aby Nikodem nabywał takich informacje od kolegów. Uważam, że tym tematem powinni zająć się tylko i wyłącznie rodzice. Sama byłam w szoku, że dzieci w wieku 6lat wiedzą już tak dużo:szok::szok::szok::szok:
Sencilla a Ty co o tym sądzisz:confused:
Ma-Rita gdzie się podziewasz:confused:. Pamiętasz jeszcze o moim długu? Kiedy się do mnie wybierzesz na kawę:confused: Zapraszam:tak::tak::tak::tak:
Beauty zdrowa już:confused:
Twiggles, Olgunia, Magdalena i reszta gdzie się podziewa:confused:
natka a jak w PL, skrobni cosik;-):tak:

No to nieżle...mnie zaskoczyła twoja historia!:szok:
Tak to ja bym też nie chciała...:no::wściekła/y::baffled:żeby moje dziecko zdobywało wiedze!
Karina owszem zadaje dużo pytań:-D ale odpowiadam na nie na bieżąco i właściwie nie drąży odpowiedzi...
Uciekam do przeszkola....

Witam :-)

Pauka, szkoda, ze z ta praca w zlobku nie wypalilo :-(A dlaczego czekasz z roznoszeniem CV do szkol do polowy lutego? Nie lepiej zaczac jak najszybciej :tak:

Aneta ja dopiero dochodze do siebie po tym okropnym wirusie :no: Niby mi przechodzi, ale nadal jakas slaba jestem :baffled:
Co do "dlugu" to sie nie martw :tak:Co sie odwlecze to nie uciecze ;-):-D

Najlepsze zyczenia dla Marysi z okazji drugich urodzinek!!
Sto lat!!! :-):-)

Dla Marysi

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

witam:-)

wiki śpi a ja na rowerku jezdze wiec mam chwile zeby napisać:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARYSI:tak:;-)

pauka- szkoda że praca nie wypaliła, ale na pewno coś dostaniesz:tak: może na wiosne wyjedziecie razem do NL:confused: tam na pewno starczyłoby gdyby tylko mąż pracował...

ann- mdłości przejdą i bedziesz mogła nadrobić stracony czas w ktorym nie miałaś apetytu:-)

aniu-zdrówka życze;-)

natka-jak zosia? jest już lepiej??? chyba niedługo miałyście jechać spowrotem do NL?

miłego dnia ;-)

Naszej małej solenizantce Marysi...:-D

Z okazji urodzin życzę Ci radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniesz...
Rośnij zdrowa i śliczna....:tak::-):tak::-)

reklama
Do góry