reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej dziewczyny....

Ja już po zakupach....:-D
Domek posprzatany, dzieciaczki w parku z tatusiem a babcia zaraz sie bierze za drożdżówkę ze śliwkami....
Obiadek prawie gotowy...sobotnie popołudnie zawitało!

reklama
Witam
Dziewczyny jak Wam się udały zakupy:confused: Ja też się wybrałam na zakupy, Nikusiowi kupiłam 2 pary spodni, Oliwierkowi jedne do tego skarpetki, sobie sweterek:-).

Ja wziełam ten antybiotyk do tego flegamine i dupa...:crazy: rozłożyło mnie na maxa - pewnie tymi zakupami się doprawiłam, ale przecież w galeroii było ciepło, a autem jechaliśmy.
Zrobiłam sobie właśnie kawe, bo głowa mi zaraz eksploduje:wściekła/y:
Aniu jak ja Ci zazdroszczę, mamusia ciasto upiecze:tak:, ja lubie mieć zawsze w niedziele placuszek do kawy, ale dziś nie mam siły:no:, nawet mężuś dziś za mnie posprzątał:-)

Powiem wam dziewczyny że ta drożdżówka to jeszcze nie ostygła a już jej pół nie było:szok::-D a teraz to zostało po małym kawałku...;-)
Chyba jutro trzeba będzie upiec nową....do kawki!:sorry2::-)
Anetko kuruj się,kuruj!
Gosia wspomniałaś coś o wiośnie...u nas dziś było tak zimno że brrr....
Wiosna,wiosna gdzie jesteś?

Witam w ten niedzielny poranek:-)

Jak zwykle nastał weekend a tutaj pustki:szok::tak:
Kawka podana....A na ciacho to walimy do Ani....;-):-)

Aniu dziękujemy pięknie za piękne komentarze w Mojej Galerii!:-D:-D:-D

reklama
Do góry