reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniu Karinka i Erni mają boskie oczęta....:tak::-D:-D:-DTakie niebieskie i duże...Sliczne!Pewnie po Tobie kochana....:tak:

Natka katar nie jest teraz przeciwskazaniem do szczepienia, ale nie wiem jak z kaszlem....:tak::-)

reklama
Kobitki śliczne foteczki ,a dzieciaczki kochaniutkie:tak::tak:.Wszystkie nasz forumowe dzieci sa piekne!!!:-):tak::tak::tak:.
W końcu się zapisałam do spółdzielni,jakie tam są pytania szok:szok:Niektóre nie wiadomo po co.:no:.
Ja dziś dostałam wiazdu i robie porzadki :tak:

Hej dziewczyny,
te próby karmienia butelką sa właśnie związane z moim powrotem do pracy. Lekarz mi powiedział, że najlepszy okres na uczenie dziecka picia z butli jest między 4 a 6 tygodniem. Dziś Claudia skończyła 5 tyg., więc trenujemy.

Forumowe dzieciaczki rzeczywiście są śliczne.

Dobry wieczor
Jakos nie mialam czasu dzisiaj tu zajzec a widze ze tu ruch.......
Aniu to z tego co slysze dzieci radza sobie z jezykami bardzo dobrze. bardzo mnie to cieszy.:tak: A te twoje kawki to sa tak urocze:happy:,..........A dzieci to gwiazdorzy i takie oczka niebieskie:-):-)
Sencilla trzymamy kciuki powodzenia!!!!!
Aneta zdrowia dla maluchow!!!
Pauka Majusia przesliczna i dobrze ze sobie tak radzi w zlobku, samodzielna dziewczyna z niej rosnie
Twiggless dzisiaj jakas sesja z dzieciaczkami widze i twoj Antos rowniez slodki
Ide pic herbate mietowa i na ciasteczka drozdzowe

reklama
Do góry