reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witaj mi, witaj, wonna czaro mokki!
Kocham twą duszę, o płynny hebanie,
Aromatyczne pary twej obłoki,
Którymi buchasz w polewanym dzbanie
Kiedy kipiące twych ziarn gotowanie
Cały glob ziemski czyni mą dzierżawą;
Oto spoczęłaś w białej porcelanie,
Arabskich pustyń córo, czarna kawo!

A co powiecie na kaweczke?:-D

reklama
Kobitki jak możecie to prześlijcie mi jakiś program do obróbki zdjeć.Ma cie takie ładne ja też chce!:tak::tak:

Karola jak ci chodzi o taki zwykły typu rameczki itp.to glitery.pl a jeśli chcesz posiedzieć nad foteczką to imikimi.com:szok::-D

Zyje, Zyje... Napisze wkrotce.. Dziekuje za kciuki :tak:

A oto ja z Coreczkami :

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj padam z wyczerpania... wiki miala dzisiaj szczepienie, a od rana jest tak marudna jak nigdy dotad- ale okazalo sie ze przebily sie dwa zabki i jeszcze inne ida.... jak ida to wszystkie na raz:baffled:

natka- juz w NL?

PaulinaAnna- jak zdrowie meża? cały czas uziemiony w domu?

ann- wraca apetyt?;-)

sencilla-ślicznie wyglądasz z córeczkami:tak:

bauty, magdalena i reszta nie odzywajacych sie mam jestescie z nami?;-)

Sencilla Tosia to caaała mama.Slicznie wyglądacie:tak::tak:.
Ja ide ćwiczyć a potem pod prysznic i do wyrka
Do jutra mamusie:happy:

reklama
Do góry