reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Sencilla nie mam pojęcia, chyba raczej za godziny, które jesteś na kursie, a może za tyle godzin ile dziewczynki są u opiekunki, bo przecież pozostałe godziny możesz sama wykorzystać na naukę w domu. Najlepiej zapytaj w tym temacie co podałam Ci linka, zapewne otrzymasz szybką odpowiedź lub napisz PW do Pani o nicku nollewska :tak:

Ja również składam gratulacje dla Antosi:-). Jak ten czas leci... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko, dziekuje za info.. Wlasnie im napisalam wiadomosc na gg. Wiecie co, Aniahaven jest niesamowita :tak:
Anetko i Aniu, dziekuje w imieniu Tosi :happy: Tak sie ciesze, ze moglam ją poznac 8 miesiecy temu :-D Wspaniala z niej istotka i cudowny czlowiek.

Hej:-)
Anetko badz ostrozna!Ja już się boję samych facetów.I jak ktoś dzwoni to od razu pytam czy ma zone i dzieci.A w jakim jezyku mowisz?
Sencilla cieszę się,że już wszystko wraca do normy:tak::tak:.Zwrot Ci się nalezy i powinni te pare miesięcy do tłu tez zapłacić.
Agasta to nie mnie pirsi bola ,ja niestety już nie karmie chyba z miesiac.:no::no:Po prostu pokarm mi zamikł.Michaś pociagał 2 razy i już nic nie leciało.W odciągaczu też nic nie było:no:.Byłam zalamana ,doradca laktacyjny mi powiedział ze powodem było denerwowanie się.A było tak pokłuciłam sie z A i długo to przezywałam.

Karola. tak mi przykro.. To smutne, ale Michalek na pewno jest nie mniej szczesliwy, ze go z miloscia karmisz butelka :tak:

Karola mówię w języku polskim:-D, ale z gościem będę mówiła po holendersku, sama jestem ciekawa jak:confused:, potrafię tyle co sama się nauczyłam czyli niewiele:no:

Sencilla a Ty jak się uczysz języka, chodzisz na kurs:confused:, płacisz za niego, ile:confused:

Kochana Anetko, ja chodze na kurs do szkoly jezykowej, dostalam pelne dofinansowanie z gemeente :-)

Sencilla, a jak długo czekałaś na ten kurs? Ja się zapisałam na taki kurs co sponsoruje gemente już chyba w sierpniu i nadal czekam:-( Byliśmy już w tej szkole z mężem się upomnieć, dzwoniliśmy i nic, nadal czekamy:-(

witam !!!!!!
Dzisaj u tesciowej siedze , moj pojechal jakies ineresy zalatwiac a my sobie siedzimy same....smieje sie ze mam najlepsza tesciowa pod sloncem bo nie widujemy sie za czesto i nie rozumiemy wzajemnie, no moze troche po angielsku:-);-):-)
Aneta powodzenia w pracy, ja mysle ze holendrzy raczej sa spokojnie, ale jak pisala Ania ostroznosci nie za wiele. Ja tez sie zapisuje na kurs holenderskiego do ROC, bo tylko taka u mnie jest mozliwosc, i bede musiala placic za kurs okolo 50E za 3 godz. tyg. plus dostep do nauki przez internet. Do tego dochodzi jeszcze testna ktorym sprawdzaja co juz umie ktory tez kosztuje 110E, troche duzo no ale ja nie mam innej mozliwosci a wiedze kosztuje
Sencilia dolaczam do wszystkich ze jestescie 3 sliczne kobietki:-)

reklama
Do góry