natka86
mamusia Zosieńki
hej hej:-)
sencilla wszystkiego najlepszego dla Antosi
zdjecie przepiękne, cóeczki śliczne i mamusia też ładniutka i niczego jej nie brakuje;-)
aneta ja bym zaryzykowała, w końcu nie wszyscy mają złe intencje,ale uważac i tak musisz
M pojechał z Zosią do lekarza, jedno się skończyło to drugie musiało się przyplątac:-( smary zielone i kaszel jak gruźlik, w nocy cały czas się męczyła i kaszlała,ale spała cały czas,tylko przez sen ją tak męczyło,jeszcze na dodatek jak sie obudziła to oczu otworzyc nie mogła bo były całe zaropiałe:-
szok:
ciekawe co powie ten lekarz
a w poniedziałek do consultingbiuro, wiem że źle to słowko napisałam
, bo mała ma zaległe szczepienie,a niedługo już następne, ale myśle ze chcą jej założyc karte albo cos,bo chyba mi jej nie zaszczepią w tym stanie
dostałam jakaś ankietę z gemente do wypełnienia,ale wszystko po holendersku i niewiem co z tym zrobic, chca tam moje dane, jakie szkoły pokończyłam,czym sie zajmuje i takie tam

sencilla wszystkiego najlepszego dla Antosi
zdjecie przepiękne, cóeczki śliczne i mamusia też ładniutka i niczego jej nie brakuje;-)aneta ja bym zaryzykowała, w końcu nie wszyscy mają złe intencje,ale uważac i tak musisz

M pojechał z Zosią do lekarza, jedno się skończyło to drugie musiało się przyplątac:-( smary zielone i kaszel jak gruźlik, w nocy cały czas się męczyła i kaszlała,ale spała cały czas,tylko przez sen ją tak męczyło,jeszcze na dodatek jak sie obudziła to oczu otworzyc nie mogła bo były całe zaropiałe:-
ciekawe co powie ten lekarz

a w poniedziałek do consultingbiuro, wiem że źle to słowko napisałam

, bo mała ma zaległe szczepienie,a niedługo już następne, ale myśle ze chcą jej założyc karte albo cos,bo chyba mi jej nie zaszczepią w tym stanie
dostałam jakaś ankietę z gemente do wypełnienia,ale wszystko po holendersku i niewiem co z tym zrobic, chca tam moje dane, jakie szkoły pokończyłam,czym sie zajmuje i takie tam

, ale ile można czekać
3 razy w tyg lekcje po 1,5 godziny, wieczorami, w grupach ok 20 osobowych.
napisałam do niego smsa że juz wiecej nie przyjde do pracy że tak bedzie lepiej odpisywał mi że teskni i t d i w sklepie go raz widziałam i uciekłam żeby z nim nie spotkać się
mój arek powiedział że jeszcze parę smsów i pójdzie do niego i mu nagada