reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam:-)
Ja trzecia:-p:-D
Oli całą noc płakał, chyba zęby mu dokuczały, zasnął dopiero o 6 nad ranem i morał z tego taki, że zaspaliśmy do szkoły:baffled:, obudziłam się o 7:50:szok:, a o 8 zawsze wychodzimy już z domciu:wściekła/y:, o dziwo zdążyliśmy przed zamknięciem szkoły:tak::-)
Chyba wezmę sobie prysznic, bo Oli dalej śpi:-)
Sencilla nie odpisałaś mi na noje pytanie, jak Ci idzie nauka holenderskiego:confused:
Beauty dziękuję za odpowiedź, jak głowa, lepiej:confused:
Miłego dnia kobitki:tak:

Dzień doberek!!!
My w nocy wróciliśmy z Mazur i mam doścć mały był tak marudny ze :szok:
też mu wychodzą ząbki a do tego nowe miejsce nie chciał wogóle spać w nocy już sobie wyobrazam jaka bedzie droga do Holandii:szok::szok::crazy:
Ma-Rita wszystkiego najlepszego dla synusia z okazji urodzinek:-):-)
idę wypić kawkę bo zasypiam a Dawid mi nie daje się wyspać:crazy:

:-)no to ja poza pudłem....Piąta!

Oli i Majka już odprowadzone:tak::tak::tak::-)
Teraz wcinam śniadanko ( kanapki z pysznym paprykarzem), no i oczywiście podaję kawusię!!!! Kto sie do mnie dołącza????:tak::-):-)

Dziewczyny mam do Was pytanko....Czy wy rozliczacie sie z podatku w Polsce??? Jeśli któraś z Was tak robi to miałabym do Was ogromną prośbę odnośnie 1% podatku....
Moja znajoma, którą poznałam przez jedno z forów w necie i pomagałam jej wysyłając jej ubranka, ma trójkę dzieci, z czego jej średnie dziecko- córeczka Martynka ma dziecięce porażenie mózgowe. Nie muszę wam chyba pisać, że jest im ciężko, właśnie pod względem finansowym, ponieważ rehabilitacja Martynki pochłania większość ich domwego budżetu...
Ten jeden procent, przekazany przez kilkanaście osób, napewno będzie dla nich odciążeniem....Jeśli będziecie chciały pomóc, to więcej napisze Wam na priv.
Ja oczywiście przekazuję swój dla Martynki! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
KOchane mamuski, wlasnie odwiozlam moje bobasy i zabieram sie do pracy... ALe najpierw placek z rabarbarem, upieklam wczoraj. Wyszedl przepyszny... Delikatny, rozplywa sie w ustach, rabarbarowa lekka kwaskowatosc sprawia, ze moje slinianki pracuja na wyzszych obrotach... Lekko chrupiaca skorka, a w srodku miąższ, rabarbarowo-smietankowy... Ach... A do tego kawka...
Hmm.. ktos sie pisze?:-) Prosze sie czestowac, wyrob wlasny:

Ostatnia edycja:
Sencilla ja ja ja poproszę:-D
Skąd masz rabarbar:confused::confused::confused: Tutaj kupiłaś:confused::confused::confused::confused::confused:
Przepis prosimy:tak::tak::tak:
Pauka od Ciebie z przyjemnością kawusi się napiję;-):-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)
Sencilla moje ślinianki na sam widok juz pracuja:-):tak::tak::tak::-D.Daj troszeczke
Pauka kawusie tez poprosze:blink:Niestety my się rozliczamy w nl.
Aneta biedaczek malutki,aż tak okropne sa te ząbki?Nigdy się tym nie interesowałam:sorry2:I już się boję:baffled:
A mnie od rana głowa boli:crazy:

dzien dobry:-)

Zosia właśnie zasypia,a ja mam luzik na jakies 2 godzinki:rofl2::-):rofl2:

sencilla ale śliczne ciasto,napewno pyszne:tak:
pauka i karola jakie macie kolory tego wózka? ja zastanawiam sie nad czerwonym w paseczki..
anetka ja tez przechodze ząbkowanie:baffled:

popołudniu jedziemy do koleżanki na kawke:-p

reklama
Natka ja mam jasno szary.Chciałam niebieski ,pani w sklepie powiedziała,ze strasznie sie brudzi.Zielony jest najładniejszy wg mnie ,ale bratówka A ma taki wiedz nie chciałam takiego samego:tak:.Czerwony też jest ładny ,lecz nie mieli go na sklepie.

Do góry