reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
ANN ja też się dołaczam do GRATULACJI.:-)

Co za wspaniała wiadomość:-)

Nigdy jeszcze nie widziałam "podwójnego usg" super;-)Dzieciaczki sliczne.Tak kochana przejdziesz do forumowej historii
.
Dobrej nocki kobitki

Co za wspaniała wiadomość:-)

Nigdy jeszcze nie widziałam "podwójnego usg" super;-)Dzieciaczki sliczne.Tak kochana przejdziesz do forumowej historii
.Dobrej nocki kobitki

twiggless
Zadomowiona(y)
ale skrobiecie
skonczyłam Was nadrabiać z kilku dni i ostanie wieści spowodowały że musiałam się odezwać;-) choc weny na pisanie coś u mnie brak
Ann przyjmij rowniez i ode mnie GRATULACJE cudnej dwójeczki :-):-):-)

skonczyłam Was nadrabiać z kilku dni i ostanie wieści spowodowały że musiałam się odezwać;-) choc weny na pisanie coś u mnie brak

Ann przyjmij rowniez i ode mnie GRATULACJE cudnej dwójeczki :-):-):-)
natka86
mamusia Zosieńki
dzien dobry
aniu ja poprosze ta kawkę z góry.
dziękuje. uciekam Zosi smary wytrzec..
aniu ja poprosze ta kawkę z góry.
dziękuje. uciekam Zosi smary wytrzec..
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
byliśmy wczoraj w CB i Oli waży 9.690kg i ma 77,6cm:-(, od października przybrał zaledwie 0,5kg
. Mieści się na szczęście w siatce centylowej. Zastanawiam się dlaczego on tak mało przybiera, bo zjada więcej niż jego starszy brat, non stop musi coś jeść
:-)
Aniu skuszę się na jedną kawkę:-)
Ann właśnie czytam książkę "Chłopiec czy dziewczynka. Jak zaplanować płeć dziecka" ponieważ "na stare lata"
tzn ok 30-stki chciałabym jeszcze córeczkę
, ale biorę pigułki anty, a Ty stwierdziłaś, że od tego masz 2 lokatorów w brzusiu
to ja chyba w takim razie zrezygnuje z moich planów

byliśmy wczoraj w CB i Oli waży 9.690kg i ma 77,6cm:-(, od października przybrał zaledwie 0,5kg
. Mieści się na szczęście w siatce centylowej. Zastanawiam się dlaczego on tak mało przybiera, bo zjada więcej niż jego starszy brat, non stop musi coś jeść
:-)Aniu skuszę się na jedną kawkę:-)

Ann właśnie czytam książkę "Chłopiec czy dziewczynka. Jak zaplanować płeć dziecka" ponieważ "na stare lata"
tzn ok 30-stki chciałabym jeszcze córeczkę
, ale biorę pigułki anty, a Ty stwierdziłaś, że od tego masz 2 lokatorów w brzusiu
to ja chyba w takim razie zrezygnuje z moich planów

natka86
mamusia Zosieńki
anetko to naprawde na stare lata
zaraz nasze forumowe 30-stki cie zjedza
my chcemy kolejne dziecko jak Zosia bedzie miaLA tak ze 3 latka,bo po jej 2 urodzinach zaczynamy sie starac
no i potem tez na stare lata chce 3 dzieciatko, tak jak bede miala z 35 lat, moge miec same dziewczynki
:-)
nawet mam juz imiona dla nich wybrane
zawsze chcialam Zosie i mam, a teraz chce Jagienkę- Jagnę, mojemu M tO imie sie nie podoba,ale zosia tez mu sie nie podobała;-)

zaraz nasze forumowe 30-stki cie zjedza

my chcemy kolejne dziecko jak Zosia bedzie miaLA tak ze 3 latka,bo po jej 2 urodzinach zaczynamy sie starac

no i potem tez na stare lata chce 3 dzieciatko, tak jak bede miala z 35 lat, moge miec same dziewczynki
:-)nawet mam juz imiona dla nich wybrane

zawsze chcialam Zosie i mam, a teraz chce Jagienkę- Jagnę, mojemu M tO imie sie nie podoba,ale zosia tez mu sie nie podobała;-)reklama
Hej dziewczyny,
kilka dni nie zaglądałam a tu takie wspaniałe wieści!
ANN serdecznie gratuluję 2 lokatorów w brzuszku :-)
Ja wczoraj urządziłam sobie z małą i moją mamuśką wypad na zakupy do Apeldoorn.
Musiałam nadrobić 9 miesięcy postu w kupowaniu ubrań
No i przyznam że jestem z zakupów bardzo zadowolona. Wróciłam do domku z 3 parami jeansów, kurtką, 2 bluzkami i butami.
Claudii 2 czapeczki kupiłam
Mama kupiła sobie tylko 1 bluzeczkę. Znalaźlyśmy dużo fajnych rzeczy, ale jakoś na niej brzydko leżały :-(
Claudia spisała się świetnie, przespała całą drogę, podczas zakupów wypadła pora karmienia, ale mała nawet się nie zbudziła jak ją wyciągnęłąm z wóżka, więc ją nakarmiłam na śpiąco. Zbudziła się dopiero w domu, a wycieczka trwała od 10:30 do 17:15. Te wszystkie godziny nawet nie jęknęła :-)
kilka dni nie zaglądałam a tu takie wspaniałe wieści!
ANN serdecznie gratuluję 2 lokatorów w brzuszku :-)
Ja wczoraj urządziłam sobie z małą i moją mamuśką wypad na zakupy do Apeldoorn.
Musiałam nadrobić 9 miesięcy postu w kupowaniu ubrań

No i przyznam że jestem z zakupów bardzo zadowolona. Wróciłam do domku z 3 parami jeansów, kurtką, 2 bluzkami i butami.
Claudii 2 czapeczki kupiłam

Mama kupiła sobie tylko 1 bluzeczkę. Znalaźlyśmy dużo fajnych rzeczy, ale jakoś na niej brzydko leżały :-(
Claudia spisała się świetnie, przespała całą drogę, podczas zakupów wypadła pora karmienia, ale mała nawet się nie zbudziła jak ją wyciągnęłąm z wóżka, więc ją nakarmiłam na śpiąco. Zbudziła się dopiero w domu, a wycieczka trwała od 10:30 do 17:15. Te wszystkie godziny nawet nie jęknęła :-)