reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ann Wielkie gratulacje!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-)

Strasznie się wzruszyłam.....Pierwszy raz widzę usg z bliźniakami.....
Teraz to tylko kochana podwójnie musisz na siebie uważać!!!!!:tak::tak::tak::-):-):-):-)

reklama
ANN ja też się dołaczam do GRATULACJI.:-):tak::tak::tak::tak::tak:Co za wspaniała wiadomość:-):tak::tak::tak::tak::tak:Nigdy jeszcze nie widziałam "podwójnego usg" super;-)Dzieciaczki sliczne.Tak kochana przejdziesz do forumowej historii:rofl2::rofl2:.
Dobrej nocki kobitki:happy:

ale skrobiecie:szok:
skonczyłam Was nadrabiać z kilku dni i ostanie wieści spowodowały że musiałam się odezwać;-) choc weny na pisanie coś u mnie brak:baffled:
Ann przyjmij rowniez i ode mnie GRATULACJE cudnej dwójeczki :-):-):-)

Dzień doberek!

Komu kawkę...mam nawet trzy!:-D

Widzę że jak tylko wrzucić jakąś super wiadomość na forum to od razu wszystkie się znalazły...:-)

MaRita a co u ciebie?

Witam,
byliśmy wczoraj w CB i Oli waży 9.690kg i ma 77,6cm:-(, od października przybrał zaledwie 0,5kg:szok:. Mieści się na szczęście w siatce centylowej. Zastanawiam się dlaczego on tak mało przybiera, bo zjada więcej niż jego starszy brat, non stop musi coś jeść:-D:-)
Aniu skuszę się na jedną kawkę:-):tak:
Ann właśnie czytam książkę "Chłopiec czy dziewczynka. Jak zaplanować płeć dziecka" ponieważ "na stare lata":-D tzn ok 30-stki chciałabym jeszcze córeczkę:szok:, ale biorę pigułki anty, a Ty stwierdziłaś, że od tego masz 2 lokatorów w brzusiu:-D to ja chyba w takim razie zrezygnuje z moich planów:-D:-D:-D

Aniu, ja tez poprosze kawke!
U nas piekna pogoda, bialutko i slonecznie. A u Was?
Zajadam pyszne sniadanko... Kto sie pisze?

anetko to naprawde na stare lata:-D
zaraz nasze forumowe 30-stki cie zjedza:szok:

my chcemy kolejne dziecko jak Zosia bedzie miaLA tak ze 3 latka,bo po jej 2 urodzinach zaczynamy sie starac:rofl2:
no i potem tez na stare lata chce 3 dzieciatko, tak jak bede miala z 35 lat, moge miec same dziewczynki:tak::-)
nawet mam juz imiona dla nich wybrane:baffled::sorry2: zawsze chcialam Zosie i mam, a teraz chce Jagienkę- Jagnę, mojemu M tO imie sie nie podoba,ale zosia tez mu sie nie podobała;-)

reklama
Hej dziewczyny,

kilka dni nie zaglądałam a tu takie wspaniałe wieści!
ANN serdecznie gratuluję 2 lokatorów w brzuszku :-)

Ja wczoraj urządziłam sobie z małą i moją mamuśką wypad na zakupy do Apeldoorn.
Musiałam nadrobić 9 miesięcy postu w kupowaniu ubrań :-D
No i przyznam że jestem z zakupów bardzo zadowolona. Wróciłam do domku z 3 parami jeansów, kurtką, 2 bluzkami i butami.
Claudii 2 czapeczki kupiłam :happy:
Mama kupiła sobie tylko 1 bluzeczkę. Znalaźlyśmy dużo fajnych rzeczy, ale jakoś na niej brzydko leżały :-(

Claudia spisała się świetnie, przespała całą drogę, podczas zakupów wypadła pora karmienia, ale mała nawet się nie zbudziła jak ją wyciągnęłąm z wóżka, więc ją nakarmiłam na śpiąco. Zbudziła się dopiero w domu, a wycieczka trwała od 10:30 do 17:15. Te wszystkie godziny nawet nie jęknęła :-)

Do góry