aneta 2222
Entuzjast(k)a
natka ja się dokształcam jak spłodzić dziewczynkę

, zostało mi jeszcze 6 lat, więc może do tego czasu wymyślą jakąś bardziej pewną metodę na posiadanie córeczki
:-)
Tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy mamy na forum jakąś 30-stkę
, jeśli kogoś uraziłam to bardzo przepraszam, ale z tymi starymi latami to był mały żarcik 

Natka ciesz się, że Twój przyszły mąż chce trójeczkę, bo mój nawet słyszeć nie chce,ale myślę, że za kilka lat mu przejdzie, a jak nie to trudno:-(
Agasta dobrze z tą córcią masz
:-). Ja mam wrażenie, że od kilku dni niemowlę w domu mam, bo Oli w nocy budzi się co godzinę
Byłam wczoraj w gemente i poinformowano mnie, że gemente w Den Haag już nie sponsoruje od nowego noku kursów dla Europejczyków

Kurcze, co my jesteśmy gorsi

, zostało mi jeszcze 6 lat, więc może do tego czasu wymyślą jakąś bardziej pewną metodę na posiadanie córeczki
:-)Tak szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy mamy na forum jakąś 30-stkę
, jeśli kogoś uraziłam to bardzo przepraszam, ale z tymi starymi latami to był mały żarcik 

Natka ciesz się, że Twój przyszły mąż chce trójeczkę, bo mój nawet słyszeć nie chce,ale myślę, że za kilka lat mu przejdzie, a jak nie to trudno:-(Agasta dobrze z tą córcią masz
:-). Ja mam wrażenie, że od kilku dni niemowlę w domu mam, bo Oli w nocy budzi się co godzinę
Byłam wczoraj w gemente i poinformowano mnie, że gemente w Den Haag już nie sponsoruje od nowego noku kursów dla Europejczyków

Kurcze, co my jesteśmy gorsi

Ostatnia edycja:

Marzy mu sie synek