• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sencilla, Karola na pewno będzie spał ze mną, ale boję się zasnąć, poobserwuje go jeszcze z 2 godzinki i zobaczę. Na razie strasznie majaczy przez sen, pewnie go boli :-(:-(:-(

Dobry Wieczór....
Widzę, że nasze "zguby" wróciły...Agnes i Ala miło was znowu czytać....Zostańcie już z nami na dłużej...:-D:tak::tak::-D
U mnie weekend dopisał a raczej jego połowa...:baffled::eek::tak:
Rano Majka zaliczyła pierwsze posiedzenie na nocniku...:tak::-DBo zawsze przydrepta do mnie do łazienki, stanie przy wannie i zrobi kupę w pieluchę, więc postanowiłm ją posadzić na nocniczku, ale narazie bez skutku....:laugh2::laugh2::laugh2:
Po 10.00 pojechaliśmy na "festyn na rolkach" na sztuczne lodowisko, gdzie można było wypożyczyć rolki i uczestniczyć w konkursach lub pod okiem instruktora doskonalić naukę jazdy...Było super! Hokeiści rozefrali mini meczyk na rolkach, a także bli rollerzy z Warszawy, którzy pokazywali świetne triki....:-D:tak::-):-)Potem pojechaliśmy na grilla nad Odrą...Taki wypad na łono natury to poprostu świetny odpoczynek! i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że się strasznie poczułam...Rozbolała mnie masakrycznie głowa i było mi strasznie niedobrze...I zaczęłam wymiotować!:szok::szok::szok::szok:Masakra!gdy wróciliśmy do domu to normalnie myślałam, że skonam...Mężuś zrobił mi herbatkę miętową i położył dziewczynki spać a ja leżałam jak worek po cemencie...:sorry::baffled:Dzisiaj jeszcze tak do południa mnie trzymało...Pojechaliśmy na obiadek do rodziców, ale dopiero jak się zdrzemnęłam to mi przeszło i wtedy mogłam zjeść choć rosołek...:happy:

Anetko zdrówka dla Niko!!! Trzymaj się kobito!:tak::tak::tak:
Agasta myślę, ze 2-3 łyżeczki tej marchewki wystarczą na sam początek...Ja dawałam Mai naprzemian ze startym jabłuszkiem...i po 3 dniach już zjadła pierwszy deserek jabłkowo-marchwiowy...potem zaczęłam jej dawać soczki z marchewki...:tak:;-):-)

/a to nowe foteczki...
Nocnikowe przygody Majki...Sezon grilla otwarty...Wystawa "Robotyki"...:-D:-D:-D

Dobranoc...

Załączniki

• Zdjęcie0481.jpg
    Zdjęcie0481.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 71
  • Zdjęcie0487.jpg
    Zdjęcie0487.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 71
  • Zdjęcie0492.jpg
    Zdjęcie0492.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie284.jpg
    Zdjęcie284.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie285.jpg
    Zdjęcie285.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie288.jpg
    Zdjęcie288.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 63
  • Zdjęcie0495.jpg
    Zdjęcie0495.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 70
  • Zdjęcie0499.jpg
    Zdjęcie0499.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie0504.jpg
    Zdjęcie0504.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0501.jpg
    Zdjęcie0501.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Dzień dobry.

Aneta szkoda słów i nerwów na tych lekarzy. Współczuje kochana, daj znać jak synuś się czuje.
Pauka, karola, niunia dzięki za porady. Dziś spróbujemy jej dać marcheweczkę, bo jutro jest ze mną w domu, więc jakby co to lepiej żeby rozchorowała się w domu niż w żłobku.
Do cb idziemy dopiero 19 maja, więc to prawie jeszcze miesiąc czekania a my chcemy już ją uczyć nowych smaków. Chcemy też zacząć zagęszczać małej mleko kleikiem ryżowym, bo na moim odciąganym wytrzmuje tylko 2 godz i czasami je 7 razy dziennie a powinna już spokojnie schodzić na 5 karmień :szok:
Sencilla no my właśnie jutro raczej nie przyjedziemy :zawstydzona/y: sorki. Bo sprzedaliśmy nawigację i kupiliśmy nową i jutro ma przyjść paczka a listonosz nie może jej zostawić u sąsiadów, bo muszę osobiście potwierdzić odbiór :baffled: Chyba żeby przyjechał z samego rana to wtedy przyjade :tak:
Pauka fajne foteczki.

u nas padało całą noc, na chwilę przestało i znowu pada :-(
miłego dnie wszystkim życzę

Dzien dobry,
U nas tez padalo cala noc, teraz nie wiec mam nadzieje ze zdaze do pracy dojechac, ale niewyspana jestem bo cala noc wygodnej pozycji znalezc nie umialam... :-(
Uciekam...
Milego dnia

Dzień dobry!

Poszłam spać z myślą że w końcu holenderscy lekarze mnie zaskoczą Anetko.:eek:
Chyba się jednak przeliczyłam...:-(:-(:-(
Anetko trzymaj się...sama nie wiem co ci doradzić:eek::eek::eek:- może w końcu ten paracetamol zrobi swoje i nie będzie go tak bolało:baffled:....
Zdróweczka dla synusia, i gratulacje takich sąsiadów,naprawdę!;-):tak:
Pauka może jakiegoś wirusa złapałaś,biedulko!Foteczki extra!
Ann może zakup sobie dodatkowe poduszki i się inaczej ułóż...moja kumpela w ciąży spała z 5 poduchami..pod bokiem miedzy nogami itp:szok::-)ale działało!!!!
Miłego dnia laseczki....lece do pracy będę wieczorem!

DZien dobry kobitki!

ANeta, jak NIko sie czuje?

Co do spotkanka, to chyba przelozymy na inny termin :-D Ale bede czekac do jutra, co i jak, mam nadzieje, ze Agasta otrzyma nawigacje, a Gosia tez przybedzie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry