• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hejka,
aneta jestem w szoku, myślałam ze oni tak z tym paracetamolem, to tylko jeśli to nic poważnego... ale nasz lekarz jest ok, nie zapisuje na szczescie tylko i wyłacznie paracetamolu, kiedy Zosia była chora to zapisał antybiotyk, mi też w szpitalu dali silne tabletki przeciwbólowe i na drugi dzień miałam juz wizyte u laryngologa który zapisał antybiotyk mnie, a wtedy obie z Zosią miałysmy anginę ropną:eek:

ide dalej,bo moje dziecko zapomniało isc spac i dzisiaj jeszcze nie spała:confused2: ale to może dlatego że leżałyśmy w wyrku i się byczyłyśmy prawie do 10;-) może jej dzisiaj wogóle nie położe, tylko o 19 i już na noc, bo jak teraz pójdzie spac, to na noc uśnie mi o 22..

reklama
Dziewczyny dobre wieści niosę:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Była inna pani doktor, jakaś młoda i fajna kobitka:tak: Jak zobaczyła gardło Nikodema to aż zasyczała ze zdziwienia:szok::szok::szok: Zapytała ile razy w ciągu roku robi mu się tak poważny stan zapalny gardła i migdałków, podpowiedzieliśmy 5-6, a ona na to tak :szok::szok::szok::szok:. Przepisała antybiotyk i jutro mam przyjść po skierowanie na usunięcie migdałów. Musimy najpierw wyleczyć gardło, a następnie będzie miał Niko usunięte migdały:tak::tak:
Strasznie się cieszę, bo jeszcze trochę to by mi serce pękło patrząc jak Niko cierpi:-(
Niunia my już po obiadku:tak:
natka ja też chcę pospać do 10:00:tak:
olgunia pamiętamy, pamiętamy, ale częściej do nas zaglądaj:tak:
Gosiu jak Twój Dann się miewa:confused:

Dzięki dziewczyny ;-)jakoś to będzie ,mężulo jak przyjdzie to z nim pogada , nie ma to jak męska rozmowa :tak:
No to stawiam kawę !!! może ktoś się skusi ;-)nie stety nie umiem wstawiać taki obrazków z kawkami jak wy .

Cześć Dziewczyny,

jestem na tym forum po raz pierwszy i trafiłam na temat wózków dziecięcych. Z mężem wybraliśmy wózek mutsy transporter, to chyba nowość z tego roku. Chciałam porównać ceny tu w Polsce za taki wózek, a tymi z Holandii. Spacerówka + gondola to wydatek ok 1600 zł. Może macie jakieś namiary na zakup takiego wózka taniej? Będę wdzieczna za pomoc.

Cześć Dziewczyny,

jestem na tym forum po raz pierwszy i trafiłam na temat wózków dziecięcych. Z mężem wybraliśmy wózek mutsy transporter, to chyba nowość z tego roku. Chciałam porównać ceny tu w Polsce za taki wózek, a tymi z Holandii. Spacerówka + gondola to wydatek ok 1600 zł. Może macie jakieś namiary na zakup takiego wózka taniej? Będę wdzieczna za pomoc.

Tutaj to wydatek ok 400 euro
Mutsy Transporter Combi Red | Kinderwagens | Baby-Dump

hej dziewczyny.
Mu już po obiadku.
Chyba wstrzymamy się z marchewką jednak do nastepnej wizyty w cb bo wyczytałam na necie że dzieci karmione piersią lepiej nie dokarmiac do 6 miesiąca a jak już koniecznie się chce to lepiej poczekać do 5 miesiąca.
Karola jak długo karmiłaś Michałka piersią? Ja już kurcze sama nie wiem czy jej podawac nowe rzeczy czy nie.
Sencilla ja nie mogę 19 maja bo wtedy idziemy do cb ale za to mam wolne 22 maja bo żłobek zamknięty wiec musiałm wziąć wolne :baffled:
Justa nie przejmuj się na zapas, mały przyjedzie tu, zobacyz co i jak i zmieni zdanie :tak:
Aneta super że wkońcu ktoś porządnie zareagował na cierpnie Nikusia
Natka to ci się udało z Zosią :-D
Niunia ale zapominalska jesteś ;-)

reklama
My właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku, bo chłopcy zrobili sobie dziś popołudniową drzemkę i pospali do 17:00:szok::szok::-) Niko zmęczony po wczorajszej noc postanowił odespać. Mam nadzieję, że zasną o rozsądnej godzinie :tak: Czyli jak tata wróci ze szkoły to będą smacznie spać, chociaż sama nie wierzę w to co napisałam:-D:laugh2:
Natka to będziemy dziś razem walczyć z dzieciaczkami do późna:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry