reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Wierzycie mi albo nie, ale przez 4 dni schudłam 2kg (choroba+stres):szok::szok::szok:
Czuje się paskudnie, słaba, zmęczona psychicznie i fizycznie:-:)-:)-(
...ale cieszę się jak jasna cholera, że Oliwierek czuje się lepie:happy2:
Sencilla miałam się zapytać co z Twoją gastouders:confused:, ale widzę, że jednak się udało i zalazłaś opiekunkę:tak: Fajnie:tak::-)

Właśnie zauważyłam fajną datę na moim suwaczku... aż mi się ciepło na serduszku zrobiło:-)

reklama
Sencilla a ja już miałam ci zaproponować żebyś podrzuciła ją do mnie...dla mnie no problem napewno by sie super bawiły z Kariną!:-D
Anetko cieszę sie że z małym już ok ale Ty weź się za siebie!!!Musisz dbać także o swoje 4 litery;-) bo ty jesteś opoką rodziny!
Odpoczywaj więcej i dobrze się odżywiaj kobieto!
Ja lece robić ruskie pierogi!:-);-)bo mój dziś ma wolne i już farsz zmajstrował!:tak:

Aniu, podrzuc troche tych pierogow...;-) Uwielbiam ruskie!
Ale juz w czwartek pojem ich sobie co niemiara!
Kochana, jestes kochana! :) Dziekuje ze jestes gotowa zaopiekowac sie Marysia, moze jak by to bylo blizej, to na pewno bysmy skorzystali! Ale to troche za daleko, nie daloby sie rady tego zrobic raczej :baffled: Ale dziekuje jeszze raz!

widze mowa o pierogach ruskich. Mniam miam też uwielbiam, chyba sobie zmajstruje w piątek, bo mam w zamrażarce kostkę biełego sera jeszcze :-)
My dopiero wróciłysmy do domku. POgoda super więc poszłysmy testować nowy wózek i przy okazji zrobiłam małe zkupki.
Claudia śpi a ja biore się za obiad bo na 17 musi być gotowy - dziś kotlety mielone z ziemniaczkami i smażony kalafior :tak:

Hej!

Nie ma sprawy Sencilla u mnie mogła by zostać na pare dni...:tak:
Ruskie były pyszne nawet udało mi się zamrozić 20 na extra szybkie obiadki!
A my wróciliśmy z małżonem do domu właśnie z zakupów...nabyliśmy nowe łóżko, bo tamte nam sie złamało:-)...hi hi tylko bez skojarzen proszę!:zawstydzona/y::-D
To sprawka Erniego - tak sobie poskakał...
Do odbioru w czwartek...:tak::tak::tak:
Laski od piątku mój synek idzie z Karcią do przedszkola!Ciekawe co to będzie!
A ja już po kawce z mamą,a teraz małe sprzątanko!

Dobry wieczor,
a mnie pogielo... doslownie :szok::-D cos mi znowu w plecy weszlo...
zdrzemnelam sie popoludniu i sie podniesc nie moglam :baffled: no ale taka bylam glodna ze sie jakos podnioslam...
a do tego znowy zaczyna mi rosnac osemka, ktora sobie rosnie srednio raz na pol roku i conajmniej tydzien z glowy - a juz miala byc usunieta w styczniu ale musialam przelozyc na po ciazy :baffled:
a pozatym wszystko u nas oki, dziewczynki wariuja i czasami daja mamusi popalic - czyli sama radosc :-D:-D

Aniu ja dziś dostałam odpowiedź, że żłobka, że jest miejsce dla Oliwierka na cały tydzień:tak::-) i dla Nikodema po szkole:-):tak:. Spojrzałam na suwaczek Karinki i ona jeszcze troszkę i 4 latka będzie miała:tak:, zapisujesz ją do szkoły:confused: Czy czekasz, aż będzie miała 5 lat:confused:
agasta gdzie Ty masz tą piękną pogodę:confused: U nas było dziś strasznie zimno i wiało jak jasna...
Ann jak to ósemka rośnie Ci raz na pół roku:confused:
Sencilla ale Ci zazdroszczę tej podróży do PL:tak:, mam nadzieję, że jeszcze troszkę i my pojedziemy:confused::tak:, bo na dłużej to my w PL na święta Bożego Narodzenia byliśmy i w lutym na 3 dni:szok:, więc czas odpocząć:tak:
Gosiu mam do Ciebie pytanko, ponieważ zbliża się nasza 5 rocznica ślubu, więc planujemy z mężem z tej okazji jakoś to uczcić i mamy taki pomysł, aby na weekend wybrać się na wyspę Texel:tak::tak::tak:. Czy mogłabyś polecić nam jakiś niedrogi, a przytulny hotel :confused::-) Drugie pytanko, czy uda nam się zwiedzić całą wyspę w 2 dni:confused:
Beauty co u Ciebie:confused: Dlaczego się nie odzywasz:confused:
Twiggless wyszedł Ci ten biszkopt:confused::-) Jak się macie:confused:
Olgunia a co u Was się dzieje:confused:

Anetko!
Moja Karinka idzie do szkoły od września a zapisałam ją już półtora roku temu bo u nas dużo dzieci w centrum że wszędzie potem pozajmowane!:szok::-D
U mnie maluchy w kąpieli!
No właśnie gdzie się dziewczyny podziewacie?

reklama
Do góry