reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

reklama
Dzień dobry.
dziś pospałam o godz dłużej niż jak idę do pracy :-)
Niestety moje cycki nie były z tego zadowolone i zbudziłam się z dwoma mokrymi plamami na bluzce od piżamy :-D Nawet wkładki laktacyjne nie pomogły :-D
Jem śniadanko i mykam spowrotem do łóżeczka :tak:

MIłego dnia

Dzien dobry

Załączniki

• kawa.jpg
    kawa.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 34
Witam
Kana161 dodałam wpisik;-):tak::-)
Dostałam odpowiedź ze żłobka, jest miejsce dla Oliwierka na cały tydzień:tak::-)
Miłego dnia:tak:

Halo!
Dziewczyny jeszcze nigdy nie pisaliśmy tak długo jednej strony postowej!:szok:
Anetko a na ile godzin dziennie i za ile?;-)
Piszcie coś......

czesc dziewczyny
teraz rzadko zagladam ale to dlatego ze teraz z mama siedzimy a czas tak szybko leci ze to jeszcz etylko tydz. i juz do domu pojedzie :szok::szok::szok:wiec musimy sie nacieszyc soba. przyslali mi list ze szkoly ze moge zaczac kurs w niedziele:confused: tylko ze cos sie im pomylilo i oni chca mnie wyslac na inburgering kurs :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec musimy to wyjasnic i moze w koncu zaczne
wczoraj mielismy mala uroczystosc i wzielismy z moim M. slub cywilny:-):-):-) teraz moze bedziemy myslec o slubie w polsce
Anetko, Texel bez problemu zwiedzisz w 2 dni bo to mala wyspa, dobrze jest wypozyczyc rower bo sa fajne sciezki rowerowe i wszedzie mozna dojechac. a o hotel spytam mojego M. i dam ci odpowiedz, moze jak juz tu bedziesz bedziemy mogli sie spotkac
Twiggles zdrowia dla malucha!!!!!!
Pauka twojej Maji tez zycze zdrowia a tobie powera do pracy

reklama
Do góry