reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ania widzisz wszystko dobrze się skończyło:tak::tak:
Dzionek minął nam wesoło ,byliśmy ze znajomymi na plaży.Pogoda piękna .Jutro też mamy taki sam plan dnia:tak:A teraz lece pod prysznic i do wyrka.
Dobrej nocki...

reklama
Hej!

Karola masz racje na szczęście dobrze się skończyło...moja siostra wróciła przed 7.00 do domu dzisiaj i właśnie zbiera sie nad morze!:szok::-Dz wycieczką szkolną!!!
A druga nocowała u babci....
My też pomimo wszystko spędziliśmy miło czas na pikniku w lesie...dawno się już tak nie wyleżałam i wybiegałam na boso po miękkiej trawce...:-p:-);-)
Potem was wrzuce zdjęcia!

Miłego dnia!

dzień doberek,
ja już wydojona i pojedzona więc mykam jeszczze do łóżeczka zanim Cludia się zbudzi :tak:

Hello kochane!!!!

Wracam do Was po dłużej nieobecności....:-):tak:
Ostatnio to brakuje mi czasu na wszystko....Dzień za dniem leci jak oszalały....:-D:tak: Ale super mi z tym!

U nas wszystko ok. :tak::-)
Chociaż w zeszłym tygodniu Maja znowu miała oskrzela chore, lekarka zakwalifikowała ją do przewlekle chorych, to przynajmniej mam leki tańsze....:tak::-) Teraz chodzą już obie cały tydzień i narazie ok....
Oli dzisiaj pojechała na wycieczkę z przedszkola...Rano aż w 5 minut się wyszykowała, taka była przejęta!:-D:-D:-D:tak:
A Maja już umie wleźć na wersalkę i teraz to już trzeba mieć oczy do okoła głowy jak jest w domu....:-):tak:;-):-D No i mamy już 2 nowe ząbki....W sumie to już 8!

A ja od tygodnia zasmarkana i za cholere nie chce mi tek katar przejść....:baffled::baffled::baffled:
Ann prześliczny suwaczek!!!! :-):-):-):-D
Ten czas tak szybko leci...W zeszłym roku o tej porze to ja przeżywałam koszmar, bo Maja mi sie obróciła....Ledwo już łaziłam i umierałam podczas upałów...No i kompletowałam wyprawkę...A teraz to już muszę myśleć o imprezce urodzinkowej....hihihi...:-D:-D:-D
Aniu współczuję ci tych nerwów z wczorajszego dnia! Naszczęscie wszystko sie skończyło dobrze....Aż strach myśleć co by się mogło stać.....:baffled::szok:

Witam również nową forumowiczkę! Ania117 pisz o wszystkim!!!!

no a gdzie reszta???? Jakoś nie zawiele mam do nadrobienia!
Aneta, Sencilla,Natka, Niunia, Olgunia, Twigless, Beauty, Magdalena, Aisah, Aga0277, Gosia, Aha.....Hello!!!gdzie się schowałyście????????????????????:tak::tak::tak::-):-):-):-):szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:

Buziaczki i miłego dzionka!

Załączniki

• Sezon grillowy '09.jpg
    Sezon grillowy '09.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 30
  • Zdjęcie0582.jpg
    Zdjęcie0582.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Witam
Michas spi ,a ja czekam na znajomych i zmykamy nad morze:tak:Pogoda piekna.
Pauka ciesze sie ze praca ci sie podoba.Pomalutku wszystko sie ulozy:tak:
Agasta ,Ann co tak skromnie piszecie?:happy2:
A gdzie cala reszta ,ktora wywolala Pauka????Nie ladnie nas tak zaniedbywac:confused:
Milego dzionka mamusie i dzieciaczki!!!:tak:

Pora na kawke...:-D

A co do dziewczyn to wlasnie odezwalybyscie sie...:confused:
Aneta w PL a jesli dobrze pamietam Sencilla tez...

hej lasencje,
my właśnie wróciłysmy z miasta - masakra.
U nas wielki targ, pełno wycieczkowiczów bo okolica bogata w turystyke.
Taki ruch, że ludzie poruszli się w żółwim tempie.
Odcinek 700 metrów szłam 20 min :szok:

A teraz wcinam kanapeczkę, mała szaleje na leżaczku i słuchamy babyradia, zapraszam

BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

A to na dobranoc dla waszych pociech

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=jkvuaCkiJAU"]YouTube - Kołysanki - utulanki[/nomedia]

Agasta my też słuchamy tego radia:tak:A co to za targ? Z używanymi rzeczami?
Ann pyszna kawka:tak:
A my wróciliśmy przed godzinka.Troszke mnie opaliło:tak: Szybko obiadek dokończyłam.Teraz odpoczywam ,A z moja siostra pojechali na większe zakupy.Michaś sobie drzemie . Cisza i spokój -pełen relaks:tak:

reklama
Do góry