reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hop hop...weekend znowu nastał, a dziewczyny nie zdażyłyście się rozkręcić!:szok::-)
Mój znowu na rybkach więc sobie tu gnije :-Dprzed laptopem!:cool2:
Wstawiam wam fotki wczorajszego pikniku!
Dobranoc wszystkim czytającym...

Załączniki

• 2009_0521PIKNIK0140.jpg
    2009_0521PIKNIK0140.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 2009_0521PIKNIK0143.jpg
    2009_0521PIKNIK0143.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 41
  • 2009_0521PIKNIK0186.jpg
    2009_0521PIKNIK0186.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 2009_0521PIKNIK0093.jpg
    2009_0521PIKNIK0093.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 2009_0521PIKNIK0061.jpg
    2009_0521PIKNIK0061.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 43
  • 2009_0521PIKNIK0036.jpg
    2009_0521PIKNIK0036.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 43
  • 2009_0521PIKNIK0041.jpg
    2009_0521PIKNIK0041.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 40
  • 2009_0521PIKNIK0029.jpg
    2009_0521PIKNIK0029.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dzień dobry
ja już po śniadanku, pranko się pierze, mała śpi, a jak skończe się doić to idę prasować :tak:
Zapomniałam wam napiać, że w czwartek byliśmy w baby dump w Almere, ale sklep okazał się niezbyt duży. Wybór wózkow mieli ogromny, ale poza tym to słabo się prezetuje. Prenatal w Zwolle tysiąc razy lepszy :tak:
Dziś idziemy na urodzinki szwagra. Imprezka zaczyna się wieczorem, ale najpierw mamy małe spotkano z rodzinką kuzynki Arnolda, tej co w lutym urodziła tego chłopczyka z burzą włosów :-) Ten starszy senek (2 latka) będzie jeździł z Arnolda siostrą na kucyku, a my będziemy podziwiać :-) i tłumaczyć Claudii za wczasu, że jak będzie starsza to koniami ma się nie interesować, bo mnie to wogóle nie kręci :-D

Karola to był zwykły targ, ale taki ogromny, że musieli drogi pozamykać w centrum, bo stragany nie miały gdzie się rozkładać :szok: Jak mieszkam tu już 2 i pół roku to takiego targu jeszcze nie widziałam.
I ponoć ma tak być w każdy piątek aż do końca wakacji :szok::szok::szok:
Przecież ja zwariuję :wściekła/y:
Wczoraj to nawet nie dało się przejechać. Ludzie widzą, że jesteś z wózkiem, to zamist cię przepuścić to jeszcze cię pchają, albo mówią coś w stylu "toruj drogę ja będę szła za tobą" :confused: A co ja spycharka jestem? :angry:
Ania fajne zdjęcia, widać pikniczek się udał.
Pauka jak twój katar, przeszło ci? Jak zdrówko Oliwci?

No to miałyście co czytać, troszkę się rozpisałam :-D

Miłego dnia :tak:

A ja w trakcie śniadanka i zmykamy nad jezioro!
Reszta już się zrobiła wczoraj tylko pralka pierze jeszcze ostatnią zmiane!:tak:
Miłego dnia kobitki...

p.s Piszcie coś....:cool2:

Dzień doberek!
Ania śliczne foteczki,miło spędzonego czasu nad jeziorkiem życze:tak:U nas też piękna pogoda:tak:
Ann jeszcze takiego ślicznego "podwójnego" suwaczka na forum nie miałyśmy:tak:
Agasta u nas też są takie targi :tak:Ale na szczęście tamtędy nie musze chodzić:tak:dobrze sie czyta takie długie posty:tak:
U nas pranko się piecze,rosołek prawie gotowy .Na drugie mamy kotlecika z frytkami.
Pije kawkę i ok 13 30 znów idziemy pospacerować nad morze,tym razem na główną plaze:tak:Wczoraj mi tył nóg spiekło:szok::baffled: i mnie piecze:baffled:

Ostatnia edycja:
Ann miało być pranko sie pierze,a przy pisaniu myslałam żeby zebre upiec:tak::-)
Sama si z tego uśmiałam:-D:-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!!!
nie mialam duzo do nadrobienia tutaj :szok::szok::szok: ladna pogoda wiec wszyscy widze zapomionaja o komputerach
Ja wczoraj mame odwiazlam na lotnisko troche sobie poplakalismy, pocieszam sie tylko ze za miesiac my jedziemy do niej, ale jakos pusto zrobilo sie w domu nie ma do kogo geby otworzyc. :-:)-:)-:)-(
Szkrabek rosnie teraz wlasnie lezy sobie na bujaczku i glosno domaga sie zebym nim sie zajela\:-):-):-)
w poniedzialek zaczynam szkole troche sie denerwuje jak to bedzie bo tam ani jednego polaka, zobaczymy jak bedzie:baffled::baffled:
piekna pogoda dzisiaj trzeba gdzies troche wyjsc na slonce

A tu jeszcze my dzisiaj - zaczynamy 27 tydzien (troche z dolu bo robilam sama na samowyzwalaczu ale co trzeba to widac :-D)

reklama
Ann no piekny brzuszek!!!:tak::tak:Jesli mozesz to pokarz cała ciebie,zobaczymy czy sie po twarzy zmieniłaś:sorry2:Przypomniało mi sie jak niedawno ja chodziłam z takim,i troszke mi sie plakac chce .Ale teraz mam wspaniałego synka!!:tak:Pewnie za jakis czas znow bede miec taki HIHIHI:-D.Sliczyyyyyyyyy!!!!!!!!
Gosia ja tez zawsze mam smutne dni po wyjezdzie,ale z czasem przechodzi :-) Pokaz nam swojego maluszka!

Ostatnia edycja:
Do góry