reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Wiatajcie...a ja wam dzisiaj nie bedę przynudzać...dołek mam :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-:)szok::zawstydzona/y::-:)szok::zawstydzona/y::-:)szok: ale wszystkim życze miłego weekendu!pa...do znowu!:eek:

reklama
hej
właśnie troszke ogarnęłam mieszkanko, wiki śpi więc jest chwila na odpoczynek...
wczoraj bylismy na szczepieniu, mała miała troszke odparzoną pupe i wyszło jej kikla krostek na buźce:baffled: przepisali nam maść jakąś z sterydami:wściekła/y: mało tego nie powinno sie stosowac u dzieci poniżej 2 lat...:szok: ale stwierdziłam że nie bede jej używać:crazy: a spytałam sie co może być przyczyną tych krostek to usłyszłam "a skąd moge wiedzieć" :baffled::szok:

aniu- dlaczego masz dołek?chyba nic poważnego sie nie stało?

pauka-nie przejmuj się i głowa do góry nie ten raz to nastepny;-)

sencilla-ja tez nie lubie jak ktoś ma mi coś robić bo później i tak musiałabym poprawiac po swojemu;-):-)

karola-masz małego przystojniaka;-)

a agnes gdzie sie podziewa???
natka- cały czas w PL???

zapomniałam dodać że u nas pogoda fatalna:baffled: prawie cały czas pada... więc wy korzystajcie z ładnej pogody;-)

Niunia jak lekarz mogł przepisac taka maść , jak nie wie co jest przyczyna:szok::no: Niepoważny jakis!!!Ja tez bym nie podala jej dziecku:sorry:
Agasta jak poszło reperowanie spodni?:rofl2:Duzo radosci dla Claudii!!!!!
Ania a coz to za dol,co cie dopadlo?:baffled:
Aga dobrze ,ze sie juz zaaklimatyzowaliscie:tak:poczatki zawsze sa trudne:tak:
Michas dziekuje za komplemęty :tak:
A mie dzis znow spalilo:baffled: tym razem na plecach:baffled:Wlasnie popijamy zimne piwko...
Milego wieczoru

Ostatnia edycja:
Karola z reperowania spodni nic nie wyszło :zawstydzona/y: zdążyłam tylko zaszyć dziurę i przypomnialo mi się, że nie mam blachy do ciasta, bo ostatnio wywaliłam bo mi pordzewiała.
A obiecałam cioci Arnolda, że upiekę ciasto na poniedziałek na urodziny jej męża, bo ona w czawrtek wyszła ze spzitala i nie może nic robić. Więc poleciałam szybko do centrum, oblaciałam wszystkie sklepy i nigdzie nie znalazłam zwykłej blachy :szok: więc ciasto będę robić w tortownicy :-D bo przecież nie zostawie ciotki na lodzie.
PO powrocie z miasta zawiezliśmy mała do teściowej i prawie 2 godzinki pojeźdxiliśmy sobie motorkiem.
Wykąpaliśmy małą, smacznie sobie już śpi, a my będziemy zaraz oglądać film :tak:
Niunia ten lekarz jakiś niepoważny. Ja bym Claudii tą maścią też nie posmarowała :no:

Spokojnej nocki do jutra pa pa

Ooooooooo weekendowe pustki:tak:
Ja tylko mowie dzien dobry i tez znikam.
Agasta to mialas szlony dzien,jak ciasto udalo sie?Fajne macie hobby:tak:Ja sie boje jezdzic na motorze:eek: nawet wolo,a najbardziej na zakretach:tak:

Ostatnia edycja:
ale tu dzisiaj cisza....:szok:
tak jak u mnie:-D odstawiłam wiktorie do siostry i jestem sama, aż tak dziwnie cicho i nikt nie marudzi:-)
u nas niestety pogoda nie dopisuje żeby siedziec na powietrzu:-( przed chwilką padał grad:baffled:

miłej niedzieli;-)

Dobry wieczór,
my dopiero dotarliśmy do domku byliśmy na urodzinach u znajmomej.
Jutro znowu na imprezke :eek:
Karola ciasto się udało a nawet 2 - jedno z rabarbarem a drugie z jabłkami, budyniem i kokosem plus 12 mufinek z jabłkiem i cynamonem. Szalałam w kuchni od 7 rano do 11 :szok::szok::szok:

MIłego wieczorku

reklama
Do góry