Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-).Byleby tylko Mala zechciala poznac Babcie i wyjsc przed jej wyjazdem a nie dzien po
:-)
Bedzie mial z czego odpoczywac w pl

co dopiero nastąpilo jak mały miał jakoś koło roczku bo nie dość że w nocy się budził na jedzenie to jeszcze rano wstawał też kolo 6 

już wyspany

i herbatniki i budyń śmietankowy. poza tym to jajka margaryne i takie tam podstawowe składniki na biszkopt.
ale pogoda wcale jakos nie dopisuje dzis...
przyszlam juz do domu a reszta moknie na deszczu
musze isc do sklepu i cos wymyslic na obiad bo kolega zostaje u nas
ah..juz mam dosc..caly czas ktos obcy po domu mi sie kreci...a malo tego jeszcze poklocilam sie z moim M o plot...bo krzywo go stawiaja i wyraznie widac ze to nie polowa

zeby to bylo panstwowe i dosc duzy ogrodek to pewnie bym to zlala...ale ze zesmy to kupili i ciezkie pieniadze splacamy...to az mnie krew zalewa o te pare cetymetrow...a malo tego to jeszcze ewidentnie krzywo
i mowie mojemu przy wszystkich ze ja raczej sadze ze nie jest to dosc prosto...a holendrzy sie pytaja o przetlumaczenie tego a moj tylko pyrsknol jak kon i powiedzial ze nic waznego....

ale sie wscieklam...chyba do tego moje hormonki...hehe...wole na niego teraz nie patrzec bo jeszcze mu krzywde zrobie...hihihi
tylko musze sie spytac mojego pieknego M..kiedy ma czas mnie do ciebie zawiesc..i wtedy umowilybysmy sie

a potem to ja na jedze wychodze bo ciagle mu czegos bronie,na chwile do kumpla wyjsc nie moze.Juz ja widze ta chwile