reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam sie sennie

Ann ty jak zawsze obcykana i gotowa do akcij poradniczych :-)
toola witaj ponownie,wlasnie doczytalam twojego posta.A juz mialam pisac,ze wreszcie ktos z "moich" okolic,bo Almere to tak calkiem niedaleko by bylo od Emmeloord.
Gouden Gids: Bedrijvengids, winkel, telefoonnummer en adres
a to polozne w Leiden

Karola wyrazy wspolczucia

aniahaven swietna fryzurka

mykam dalej robic NIC

reklama
Ja juz po pracy ,wolne mam do czwartku:tak:
Zaraz idziemy na spacerek ,sloneczka nie ma ale calkiem przyjemnie jest:tak:
Toola witaj ! Ann dobrze radzi n,najlepiej znalesc polozna:tak::happy2:
Ann a wy jak sie czujecie?? Oj zbliza sie 37 tydzien wielkimi krokami:cool2::szok::happy2:
Anna117 moze maly masarzyk?:-D;-)
Czarna i jak idzie obijanie sie?:-D:-D:cool2:
Pauka no takie to zycie kruche jest.My jutro mamy ostatnie pozegnanie ,niestety tylko myslami tam bedziemy:no::sad:
Michas siedzi na podlodze i tworzy,wszystko chce ruszyc:tak:I non stop mowi si,ci ,zi i standardowe ba,da ma ,ta ,pa:-DO wlasnie sciagnol moja torbe i zaczyna w niej szukac czegos:tak:

Karola jak to czego szuka..pieniedzy w koncu mama wrocila z pracy:-) a tak w ogole to gdzie pracujesz jesli mozna zapytac? a co do masazu to znalazlam w ksiazce cwiczenia dal mma i staram sie je robic troche mi pomagaja, bo nie wiem co jest ale np jak w dzien posprztam mieszkanie, cos tam w ogole porobie to jak juz kolo 18 sie poloze to juz nie moge wtsac, ani sie przekrecic i chodzenie tez mi slabo idzie taki dziwny bol i uciska mam:baffled:

Witam...

Toola fajnie że wróciłaś:-D i oczywiście gratuluję!:tak:
Karola jak ja ci zazdroszczę wolnego ja pracuję do piatku a w nocy wyjeżdżamy...
Jemy pizze i zmykamy na spacerek....

Ann a wy jak sie czujecie?? Oj zbliza sie 37 tydzien wielkimi krokami:cool2::szok::happy2:
Pauka no takie to zycie kruche jest.My jutro mamy ostatnie pozegnanie ,niestety tylko myslami tam bedziemy:no::sad:
W zasadzie to 37 juz sie zaczal teoretycznie a tu nadal cisza, ja jeszcze jednego porzadnego skurczu nie mialam :szok: im wcale nie w glowie wychodzic chyba, mlode lubia sie poprostu znecac nad mama od srodka, juz mnie krocze boli nawet jak sie nie ruszam bo leza tak nisko ze glowkami wierca mi tam :baffled::nerd:

Jeszcze nie mowilam Karola, moje kondolencje z powodu babci, babcia mojego M tez nie ciekawie, lezy ponoc 2-gi miesiac nieprzytomna i juz nie kontaktuje chociaz niby oczy otwiera - jest po 2-gim zawale i 2-gim udarze mozgu.
Oczywiscie reszta rodziny stwierdzila ze moj M musi koniecznie przyjechac do PL bo to juz koncowka... prawie sie obrazili jak powiedzial ze niezostawi mnie tu samej w tej chwili...:baffled::nerd:

jeny dziewczyni dziekuje serdecznie ale jestescie mega szybkie , chyba dzis tam zadzwonie sie umowic bo inaczej mnie stres zje

a wlasnie mi minal rok pracy i spodziewam sie podwyzki i teraz sie peniam ze dostane podwyzke w ciazy zanim powiem ze jestem i bedzie glupio
a mowic na zapas tez sie nie czuje

Ann - oj lepiej niech maz bedzie przy tobie, gratuluje blizniaczek, to mega wyzwanie!!

witaj Toola i gratuluję :blink:
ja dziewczyny zrobiłam obiad i poszłam spać, mąż mnie obudził. Spałam 2 godz :szok:, coś ostatnio strasznie mnie na spanie bierze :-). Pogoda się zrobiła to może na jakiś spacerek się wybiorę.

reklama
Do góry