reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
dzien doberek,
ja tylko wpadam sie pochwalic ze moje kluseczki waza juz 4360 :szok: obie dokladnie tyle samo i mierza 54cm, tylko musze sie jeszcze wybrac do domowego bo maja plesniawki a poza tym wsio ok, aha no i glowki im sie posplaszczaly z jednej strony wiec jeszcze do fizjoterapeuty, a w CB bylysmy z ciocia aniahaven i Ernim :-) - dzieki ciotka jeszcze raz..
a poza tym u mnie nadal kiepskawo ale nie bede truc...

milego popoludnia

p.s. dziewczyny fotki super jak zawsze zreszta :tak::-)

Anno, no wlasnie my chcielismy w takiej zapadlej wsi, do najblizszej cywilizacji jest 10 km :tak::-D mysle, ze dzieci beda mialy raj. Tam nawet nawigacja nie dziala :-);-) Do wlascicielki dzwonilam po francusku, dawno juz nie gadalam w tym jezyku i czulam sie jak debil, ale grunt, ze sie dogadalysmy :-DTe targowiska sa w deauville, tak? Uwielbiam takie miejsca :)
W srode wybieramy sie do lisieux, tam skad pochodzila sw. Teresa. To akurat bedzie w rocznice jej smierci. Zbieram intencje na modlitwe :tak:;-)

Sencilla mam nadzieje że miło spędzicie czas....Fajny pomysł taki wypad!:tak::cool2:
Ann nie ma za co....dziewczyny nawet nie wiecie jakie one są rozkoszne:-D nawet jak tworzą arie operowe:szok: we dwójkę!:-):tak::tak::tak::-D
Boskie maleństwa....Ann trochę ci zazdroszczę takich maleńkich dzieciątek!
Super sobie radzisz z nimi....Chyle czoła!

A ja sie wybieram z mężusie na "wywiadówkę" do Karinki szkoły!:-D
Co to będzie ...nie wiem!:szok:Zobaczymy....pa!

A Karola już dojechała?:eek:

reklama
Dobry wieczor
mnie dopadlo jakies grypsko, nos zatkany za zadne skarby nie umiem go wydmuchac. chodze caly czas z otwarta geba i jezyk mi z suchoty dretwieje :wściekła/y:
w dodatku zgubilam klucze z chaty i dzis prawie nie poszlam do pracy :-D na ostatnia chwile przypomnialo mi sie ze mam gdzies zapasowy do przednich drzwi i tak udalo mi sie dotrzec do pracy 15 min po czasie :-)

Robale kupon jest wazny do konca sezonu czyli do 1 listopada wlacznie
Sencilla udanego wypadu zycze
Czarna s juz widze jak przebiegala ta wasza rozmowa :-D
Ann gratulki dla dziewuszek, niezle klocuszki juz sa :tak:

Do góry