• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Aniu, ale kochany ten Erni.. uwielbiam dizeci za to, ze dla nich wszystko takie oczywiste i proste! :tak::-D
MOja Marys tez juz caly czas o babci mowi, i odklada "mandaryneczki na prezencik dla Babci". Jak to powiedzialam Mamie, to do lez sie wzruszyla z tesknoty, i powiedziala, ze takie mandaryneczki od Marysi to slodsze od wszystkich slodyczy tego swiata :tak::zawstydzona/y:

reklama
Aniu mój mąż już dawno pracuje:tak::tak:, ale jak już kiedyś pisałam nie jest z tej pracy zadowolony:no: Zimę musi jeszcze wytrzymać, a może w lutym coś się ruszy w jego starej firmie:tak::-)
Mój Oli to zawsze chce do wuja wejść przez kompa:tak: i jak się rozłączę to jest hałas jak nic:tak::-D

My już po spacerku...zimno mimo że nie pada!:cool: ale dzieciaczki chociaż pojeździły na rowerkach!:-D i spaliły trochę energii bo już dom mi rozsadzały!
Nie wiem może jakiś sztorm idzie....:eek:

hejka,
jakby kto pytal :-D to zyje, tylko mam mega lenia i nic mi sie nie chce, nawet pisac tym bardziej ze u nas nic nowego, mlode rosna, rozrabiaja i w sobote juz im 4 miechy stukna :szok::-D

milego popoludnia

reklama
Mi się już ziemniaczki gotują:tak::tak::tak: Czekamy na M i zaraz obiadek będzie:tak::tak::tak: Dziś ziemniaki, mizeria i schabowe z serem i pieczarkami:tak::tak::tak: Jeszcze zrobiłam szagówki na jutro:tak::tak::tak:
Dziewczyny macie już prezenty :confused: Co kupiłyście/zamierzacie kupić :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry