reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry kochane...

Zapraszam z rana na świąteczną kawkę....

Cudownych dni spędzonych z rodziną wam wszystkim życze....i nie objadać się za bardzo! :-D:-D:-D:-D
U nas święta przebiegły kameralnie i tłoczno....na szczęście nie dyspozycje żołądkowe i inne minęły bezpowrotnie...
Czarna KARPIK boski....:tak:;-)ślicznota maleńka!

Błogiego lenistwa....:cool2:

reklama
Czarna fotki nie ma bo nie bylo czasu, a polowa torciku juz zjedzona :-D
Ale zwykly byl, biszkopt przekladany konfitura i kremem, nie ozdabialam go bo nie bylo czasu :no:
Jessy jaka ladna ma sukieneczke ;-) A babcia jaka zapatrzona w wnusie :-D

witam dziewczyny
swieta, swieta panuja na forum:-) mnie brzuch boli i miejsca nie umie znalesc ale nadal cos podjadam:-p dobrze ze jutro do pracy ide to moze troche to wybiegam
A w niedziele mama przyjezdza:-):-) jupi!!!!!!!!!!
Czarna, Twojego karpika to tylko schrupac- slodziutka
swietujcie nadal, bo to juz jutro ostatni dzien :zawstydzona/y:
dobranoc

Witam....

Gosiu niech ci szybko zleci...:-)
Dziewczyny jestem na zakupie słownika pol-hol i odwrotnie możecie mi polecić jakiś naprawdę dobry....:eek:podajcie wydawnictwo itp....Z góry dzięki - jeśli w ogóle ktoś tu zajrzy...

Miłego dnia kobietki....:cool2:

reklama
Do góry