reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Pauka zdrowka zycze. mnie chyba tez cos bierze znowu. Z nosa zaczyna mi leciec i mi caly czas zimno.
mam nadzieje ze jutro o 12 bede juz w domku :-)
Anna ja tez trzymam lezaczek dla nastepnego dzidziusia :-D

Dobranoc

Gosiu ja właśnie chyba od pisania powinnam zacząć, bo w koncu od czegoś trzeba!:-D:-D:-D
Agasta my obiadek jadamy normalnie 19-20 bo mój wcześniej nie wraca do domu z pracy!:zawstydzona/y::tak:
Można sie przyzwyczaić....tylko w niedziele jadamy jak przystało o 12-13!:-)
Sencilla pisała że drogi zasypało i ...nadal sie urlopuje!:cool2:
Drogim solenizantkom samych szczęśliwych dni!:tak::tak::tak:

Dobranoc!

ANIU w dniu Twoich urodzin zycze Ci
Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy...
Nadziei, która nie gaśnie, kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie...
Pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi...
Wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża...

Załączniki

• 1554.gif
    1554.gif
    90,2 KB · Wyświetleń: 64
ANIAHAVEN- Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni,dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu-co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają;-)

reklama
Kochaniej Solenizantce ANI :-D
Nie życzę Ci tego co wszyscy, bo to już wiesz. Życzę ciekawych pomysłów i oczywiście ich realizacji też. Byś potrafiła cieszyć się z każdej chwili - nie tylko z tych cudownych, jak jest w zwyczaju. Dobrego wyboru, gdy okaże się, że jesteś na dróg rozstaju. Byś spotykała tylko ludzi - aniołów. By te z Twoich marzeń, które spłonęły, powstały z popiołów. Optymizmu od stóp po czubek głowy, byś cokolwiek robisz angażowała się w całości, a nie do połowy. By udało Ci się to, o czym inni by pomyśleć się nie ośmielili. Wiedz, że tylko Ci, którzy mieli ponadprzeciętne pragnienia szczyty zdobyli.

Aniu przepraszam, że tak malusieńkim druczkiem ale u mnie też nie działają kolory i wielkość liter!!!!

Agasta trzymaj się cieppło!:-)

Ostatnia edycja:
Do góry