reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
A co tu takie pustki ?
Wszyscy świętują dzień babci ?
Aneta ale się rozpisałaś hoho
Przystojnych masz synów, jakby nie byli zarezerwowani dla Oliwki i Maji szybko bym się starała o córeczkę

;-)
Ja już się żegnam ,jutro do pracy na 8 godz a pózniej trzeba zacząć myśleć o przeprowadzce

Wszyscy świętują dzień babci ?Aneta ale się rozpisałaś hoho
Przystojnych masz synów, jakby nie byli zarezerwowani dla Oliwki i Maji szybko bym się starała o córeczkę

;-)Ja już się żegnam ,jutro do pracy na 8 godz a pózniej trzeba zacząć myśleć o przeprowadzce

Aniahaven u nas bylo duzo alkoholu, butelka whisky, wina itd, bo wiadomo trzeba opic
Ale byly tez pozyteczne prezenty typu Sneseo, tlyko ze dla nas to to byl pierwszy wlasny dom, a nie rpzeprowadzka z jendego do drugiego, dlatego wszytsko musielismy kupowac nowe.
Karola Michas juz zarezerwowany dla Claudii, to moze umowimy sie ze nastepne dzieci to Ty coreczka, ja synek i znowu swoje pociechy polaczymy

;-)
Aneta to chyba Twoj najkrotszy post
Fajna focia, tylko umnei bardzo mala 
Ale byly tez pozyteczne prezenty typu Sneseo, tlyko ze dla nas to to byl pierwszy wlasny dom, a nie rpzeprowadzka z jendego do drugiego, dlatego wszytsko musielismy kupowac nowe.Karola Michas juz zarezerwowany dla Claudii, to moze umowimy sie ze nastepne dzieci to Ty coreczka, ja synek i znowu swoje pociechy polaczymy

;-)Aneta to chyba Twoj najkrotszy post
Fajna focia, tylko umnei bardzo mala 
Ania, tak jak Agasta mowi, alkohol pasuje. Chociaz ja osobiscie nie lubie dostawac alkoholu, wole praktyczne prezenty. Jesli znasz gust gospodarzy, kupilabym im cos ladnego do domu, jakis gustowny koc, swiecznik, zestaw filizanek czy kieliszkow, obrazek na sciane, album na zdjecia, ramka na zdjecia, albo zestaw: dobra kawa + duza filizanka z czajniczkiem.
Ja bym byla przeszczesliwa z takich prezentow

Ja bym byla przeszczesliwa z takich prezentow

Sencilla ja tez nie lubie dostawac alkoholu
bo go nie pije
My kupowalismy w prezentach na parapetowy zestaw kieliszkow do wina, szklanki do whisky, komplet reczniczkow do kuchni, kwiaty w doniczce, senseo, zestaw sztuccow
Wracajac do smierci tego 12 letniego syna pani ze zlobka claudii, to on popelnil samobojstwo

Byl troche uposledzony umyslowo i chhodzil do specjalnej szkoly, ale byl bardzo inteligenty.
masakra, co to dzieje na tym swiecie
ja juz sie pozegnam na dzis, dobranoc
bo go nie pije
My kupowalismy w prezentach na parapetowy zestaw kieliszkow do wina, szklanki do whisky, komplet reczniczkow do kuchni, kwiaty w doniczce, senseo, zestaw sztuccow

Wracajac do smierci tego 12 letniego syna pani ze zlobka claudii, to on popelnil samobojstwo

Byl troche uposledzony umyslowo i chhodzil do specjalnej szkoly, ale byl bardzo inteligenty. masakra, co to dzieje na tym swiecie

ja juz sie pozegnam na dzis, dobranoc
Agasta smutna historia o tym chłopcu....:-
-
-(
Anetko mi też nie chce ta twoja foteczka sie powiększyć....
A co do prezentu to kieliszki odpadają bo oni byli u mnie na urodzinkach i dostałam 18-czesciowy komplet kieliszków...
Senseo też nie bo kawy nie piją!

no bede miec kość do zgryzienia niezłą!
Anetko mi też nie chce ta twoja foteczka sie powiększyć....
A co do prezentu to kieliszki odpadają bo oni byli u mnie na urodzinkach i dostałam 18-czesciowy komplet kieliszków...
Senseo też nie bo kawy nie piją!

no bede miec kość do zgryzienia niezłą!reklama