reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam Was:tak:
... i zmykam do szkoły:tak:

Załączniki

• O i N.jpg
    O i N.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
A co tu takie pustki ?:szok::szok: Wszyscy świętują dzień babci ?
Aneta ale się rozpisałaś hoho:-D Przystojnych masz synów, jakby nie byli zarezerwowani dla Oliwki i Maji szybko bym się starała o córeczkę:tak::tak::tak:;-)
Ja już się żegnam ,jutro do pracy na 8 godz a pózniej trzeba zacząć myśleć o przeprowadzce:tak:

Aniahaven u nas bylo duzo alkoholu, butelka whisky, wina itd, bo wiadomo trzeba opic :-D Ale byly tez pozyteczne prezenty typu Sneseo, tlyko ze dla nas to to byl pierwszy wlasny dom, a nie rpzeprowadzka z jendego do drugiego, dlatego wszytsko musielismy kupowac nowe.
Karola Michas juz zarezerwowany dla Claudii, to moze umowimy sie ze nastepne dzieci to Ty coreczka, ja synek i znowu swoje pociechy polaczymy :-D:-D:-D;-)
Aneta to chyba Twoj najkrotszy post :tak: Fajna focia, tylko umnei bardzo mala :baffled:

Ania, tak jak Agasta mowi, alkohol pasuje. Chociaz ja osobiscie nie lubie dostawac alkoholu, wole praktyczne prezenty. Jesli znasz gust gospodarzy, kupilabym im cos ladnego do domu, jakis gustowny koc, swiecznik, zestaw filizanek czy kieliszkow, obrazek na sciane, album na zdjecia, ramka na zdjecia, albo zestaw: dobra kawa + duza filizanka z czajniczkiem.
Ja bym byla przeszczesliwa z takich prezentow :tak::-D

Sencilla ja tez nie lubie dostawac alkoholu :no: bo go nie pije :-D
My kupowalismy w prezentach na parapetowy zestaw kieliszkow do wina, szklanki do whisky, komplet reczniczkow do kuchni, kwiaty w doniczce, senseo, zestaw sztuccow :-D

Wracajac do smierci tego 12 letniego syna pani ze zlobka claudii, to on popelnil samobojstwo :szok::szok::szok: Byl troche uposledzony umyslowo i chhodzil do specjalnej szkoly, ale byl bardzo inteligenty.
masakra, co to dzieje na tym swiecie :confused:

ja juz sie pozegnam na dzis, dobranoc

Agasta smutna historia o tym chłopcu....:-:)-:)-(
Anetko mi też nie chce ta twoja foteczka sie powiększyć....
A co do prezentu to kieliszki odpadają bo oni byli u mnie na urodzinkach i dostałam 18-czesciowy komplet kieliszków...
Senseo też nie bo kawy nie piją!:szok::-D:-D no bede miec kość do zgryzienia niezłą!

reklama
Do góry