reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
czesc dziewczyny
tak szalejecie z zakupami i ja tez sie wybralam i kupilam sobie bluzke i rybaczki za 5 €:-D:-D
powoli szykuje sie do wyjazdu, jeszcze tydz. No i jeden plus ze pracuje w hotelu ktory ma siec hoteli w calej holandii, jako pracownikowi przysluguje mi znizka i za jedna noc 2 osoby dorosle +dziecko musze zaplacic 39€ :tak: dlatego wyjezdzamy w poniedzilaek, noc w hotelu i rano spokojnie na lotnisko, hotel jest pol godz. od lotniska:-)
Sencilla nie dam rady przyjechac jeszcze duzo rzeczy przed wyjazdem musze zrobic a do pracy tez musze isc. Ale z checia wpadne kiedys na pogaduszki. Jak Tosia juz lepiej???
Pauka jak glowa????bol minal?? a na twoje zdjecia probowalam glosowac z NK ale nie chcily mi sie te linki otworzyc
Aneta to niezle zaszalalas wrzuc zdjecia z nowego aparatu

Pauka ja też!:-D
Mój pojechał na Belgie o 12.00 pomóż znajomym wykończyć mieszkanie bo wczoraj sie przeprowadzili...:-(... znowu nie mam sąsiadów!
Pomijając ten fakt...do tej pory go niema!:szok: I nawet zadzwonić tam moge bo nie wiem coś mu sie z siecią chyba namieszało...

Gosiu no to super ci sie udało z tym hotelem!:-D

Idę pod prysznic...

Pauka ja również zagłosowałam:tak: Jak głóka?
Sencilla tosia lepiej się czuje?
Gosia fajna zniżka :tak::tak:Miłego pakowania:tak:
Aniu pwnie dlatego się przeprowadzili do Belgii bo tam taniej:happy:
Mój A już wrócił wiec sie żegnam:tak::-)
dobrej nocki

Dzien Dobry

a co tu sie dzieje z samego rana:szok:otwieram strone i forum nie poznaje.Przez moment to myslalam,ze cos mi sie pomieszalo i juz mialam okno zamknac,ale jakies znajome twarze dojrzalam ;-);-):-D:-D
Moja gadolka obudzila sie na cycka i musze teraz odczekac az znowu przysnie:tak:

Mam nadzieje,ze wszystkim wszelkie zle dolegliwosci minely.

My kupilismy wczoraj nowy prysznic,ale Pawel nie zdarzyl zamontowac bo latalismy po miescie a potem juz mu sie nie chcialo i dzisiaj bedzie szalal z wiertarka;-)

no cos ucichlo i chyba bede mogla wrocic do wyrka.

Milej niedzieli kobietki

Dzień dobry!

Ja dopiero wstałam..ale mam spanie sama w szoku jestes bo ja ranny ptaszek!:-D
A forum...faktycznie zmiany ogromne ale mnie sie tamto bardziej podobało...:zawstydzona/y:
Karola oni sie przeprowadzili w grudniu z Belgi tu a teraz znowu tam ...dlatego że dostali prace z mieszkaniem...:-) i faktycznie taniej teraz mają!

A teraz śniadanko!

ale zmiany... ale chyba lepiej czułam się jak była poprzednia wersja...

a u nas sie namieszało.. wyjechaliśmy do NL ale po prodze złapaliśmy gume na autostradzie, coś latało w kierownicy i wróciliśmy się do domu.. i dzisiaj mój P pojechał sam a my zostałyśmy znowu same.. wiktoria w drodze cały czas płakała że chce do domu, więc może lepiej że zostałysmy..

i nie pochwaliłam się że siostra po 4latach starań jest w ciąży:-)

a teraz spróbuje Was doczytac..
miłej niedzieli...

Niunia GRATULKI dla siostry!:tak::tak::tak:
I ciebie oczywiście przyszła ciociu!:-D

My już po śniadanku - uciekamy na spacer rodzinny bo jak a razie nie pada a po południa znajoma z PL pryjeżdża na kawkę z córeczką!;-)
Miłej niedzieli kobitki!

reklama
Do góry