• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Byłam kochane, normalnie jestem w szoku, zaprosili mojego męża, pieska na kawkę, pogadaliśmy. I MAM PRACĘ heheh, będę chodzic na 7 do 17 i dostałam 5 euro na godzinę, a do nich mam 300 metrów. Niunia ma 9 miesięcy, póki co jeszcze w Pl jest, bo rodzice nie mieli z kim jej zostawić. Czekają na wolne i jadą po nią, czyli do świąt czekam na niunię. Ależ się cieszę

reklama
Robale gratulacje..chyba wymarzona praca co?
Sencilla wiatj sie witaj to do stalowki na chrzciny sie pojedzie;-)
A ja jzu mowie dobranoc bo jutro do Koln po paszporcik dla slodziaka jade
p.s zastanawia mnie brak naszej Ani na forum

Hej...hej...

Kochane przepraszam że mnie nie ma ale ja jak zwykle jak przeciąg - lepiej sie czuje i ...skutki od razu widać!:-D Pochłonęła mnie praca jak co tydzien i szkoła...i USG zaliczyłam wczoraj a dzisiaj wizyte u położnej...poza tym znajoma przyjechała na tydzien z córeczką więc paplamy i paplamy...
Aaaaa...i jeszcze rano standardowo przysypiam ...a potem wszystko jak intercity!:-D

Obiecuje jutro doczytać forum i ...być juz na bieżąco!:tak::tak::tak:

Dzisiaj zmykam do łóżeczka...i mówie DOBRANOC!

dziewczyny probowalam juz wszystkiego i dalej forum nie dziala mi tak jak powinno :wściekła/y::no::wściekła/y:
my dzis bylismy na spacerku i spotkalam nasza pania z kraamzorg :-) pierwszy raz od kad u nas byla :szok: Fajnei bylo znowu ja zoabczyc, a claudia sie zachwycala ze :szok:
poza tym to wsyztsko po staremu.
R.anna witaj :-)
Robale gratulki
Anna udanej wycieczki :-)
ide spac, bo jutro znowu do pracy
dobranoc

czesc dziewczyny
dzisiaj Daanu byl w cb wazy 11600 i 78,5 cm, wszystko w porzadku rozwija sie dobrze i dostal 2 szczepionki. Ja musialam do roboty isc wiec moj M. poszedl, ale najlepsze ze wogole zapomnial ze ma isc (chociaz wczoraj o tym rozmawialismy) ale na szczescie babka do niego zadzwonila i mu przypomniala:-D
Aneta ja ci mojej wyspy nie polecam bo sama chcialabym sie stad wyprowadzic, nasz dom wolnostojacy kosztuje 205000 (3pokoje, salon z kuchnia) no i o prace w turystyce tez nie trudno. No ale jak mowisz ze twoj maz sie boi nad morzem to wyspa wogole odpada. W sumie jest tutaj w porzadku ale prom ogranicza i utrudnia bardzo zycie:dry:
AnnaR witaj na forum:-)
Sencilla udanego wieczoru z mezem moze bedzie owocny;-)
Robale gratuluje pracy, z takim malenstwem to bedzie sama radosc spedzac czas
uciekam tez spac bo jutro znowu do pracy, ale jeszcze tylko 4 dni:-):rofl2::-)

witam, pewnie wszystkie już śpią... ja jak jestem sama jakoś się boje spac:dry::confused:

witam nowa mamusie;-)

aneta-widac po zdjeciach na nk że nowy aparat się super sprawuje, chłopcy śliczni;-) a co do miejsca zamieszkania to nie polecam amsterdamu:dry:

agasta- zapomniałaś wkleic pazurki;-):-p

robale- gratulacje pracy, i nie było sie czego bac;-)

aniahaven-odpoczywaj jak najwięcej;-)miłego plotkowania:tak:

pauka-a moze czas zmienic prace w kierunku kulinarnym, placuszki chetnie by znikały;-)

natka-zapomniałaś wstawic zdjęcia z pokoju Zosi, pewnie zapracowana jesteś i do tego szkoła:confused:

agnes co u ciebie?
beauty, magdalena gdzie jesteście???

Załączniki

• Zdjęcie0021..jpg
    Zdjęcie0021..jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry
spalam jak zabita i rnao z lozka zwlec si enie moglam
Niunia nie zpaomnialam tlyko czasu brak na zrzucenie na kopma :-D wiczorkem tez nie am rady o wroce do domu dopeiro kolo 20
ale jutro mam wolne to wstawie :-)
Gosia czym Ty Daana karmisz ze taki duzy jest :-D
Milego ndia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry