reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Trzeci raz pisze tego posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zawsze mi się skasuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry
Aniu śliczne foteczki:tak: Przypomniało mi się jak byliśmy pierwszy raz na USG ,usłyszałam bicie serduszka i się popłakałam....ale kiedy to było:happy:
Czarna śliczną masz córeczkę i taką samodzielną:tak:
Agasta miłej wycieczki
Ann a co u ciebie??

Michaś z dziadkiem na spacerze a ja właśnie skończyłam sprzątać ,tylko mycie podłogi zostało.Nie wiem czy to dziś uda mi się zrobić bo pół godz tego posta pisze:wściekła/y:. Na 13 jeszcze do pracy idę:tak:

Dzień dobry !

Czarna sliczną masz córeczkę !!!

Aniu śliczne zdjęcia maleństwa

Agasta pazurki super ale ja narazie mogę o takich pomarzyć !!!przy maleństwie wolę mieć krótkie już poobcinalam na krótko żeby się przyzwyczaić chociaz ja zawsze mialam dlugie co prawda przewaznie swoje udało mi się wychodowac !!!!

miłego dnia dziewczynki ja spadam na spacerek z Dawidkiem bo zaraz mi cały dom rozniesie!!!!

U nas tez słonko ale wcale nie tak ciepło...brrr:dry:
Ja już po szkole - mamy nowego docenta:szok: tak gna z materialem że w tej klasie to ja sobie napewno posiedze!:-D:-D:-D
Wcinam pizze...ktoś reflektuje?

U nas tez słonko ale wcale nie tak ciepło...brrr:dry:
Ja już po szkole - mamy nowego docenta:szok: tak gna z materialem że w tej klasie to ja sobie napewno posiedze!:-D:-D:-D
Wcinam pizze...ktoś reflektuje?
Ach Ania czlowiek jak byl w ciazy to przxynajmniej mogl miec pretekst do jedzenai wszytskiego a teraz...;-(;-)

Witam,

Aniahaven czasem pomyłki się zdarzają, nie ma sie co przejmować bo dziecko i tak urodzi się w najmniej spodziewanym momencie hihihi! Najważniejsze, że już wszystko wyjaśnione.

Agasta pazurki jak zawsze super :D

A u mnie w pracy zaszły zmiany: zmieniłam miejsce pracy, mam nadzieje, że teraz nie braknie dla mnie zajęcia. Ciekawe czy nadmiar pracy związany jest z tym, że poinformowałam pracodawce, ze jestem w ciąży.

Kurcze też bym chciała sobie pospacerować przy takim pięknym słoneczku :D
Dobrze, że weekendzik niedaleko....

Nie wiem co ja w nocy będe robić ....bo właśnie wstałam!:zawstydzona/y::-)Kochane ja chyba mam śpiączke popołudniową...jak sobie już zjem i gdzieś przytule to budzę się ....jak już ciemno!:szok:

reklama
Do góry