reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sencilla jesteś jeszcze :confused: Powiedzą skąd brałaś likier wiśniowy :confused: Ja mam wiśnie w kompocie tylko :baffled: Może te wiśnie w kisielu z alberta do tego tortu by pasowały :confused::dry:

Witam
Sencilla ja też trzymam kciuki:tak::tak:
Aneta I co z tą babką ,podniosłaś jej?? Bo ja mam nowy adres i się zastanawiam czy to nie ta twoja babka ,bo wiem że on gdzieś nie daleko mnie mieszka:shocked2::sorry2:

Nie jeszcze nie podniosłam bo się boję reakcji :cool::-D:cool2: Moja babka jest na wakacjach, więc spokojnie to nie ta :-D
To nawet nie jest ta babka, która blisko Ciebie mieszka, ta co mieszka blisko Ciebie jest bardzo, bardzo, bardzo spoko kobitka:tak::-) Uwielbiam ją i powiem Ci szczerze, że mam tam tylko 10e /h, a może aż ;-) ale nie chciałabym się z tą rodzinką rozstawać :no: Są przesympatyczni :tak::-)

Ostatnia edycja:
To dobrze ,bo już się wystraszyłam że ty odmówiłaś a ja się wkopałam:-D:-D:-D:szok: Ja mam wszędzie 11 tylko u jednej mam 10 ale tam pracuje 3 rok (z przerwą na ciąże itp:-D:tak:) i tez nie chcę jej podnosić bo tam się czuje jak u siebie w domu i tak też sprzątam:sorry2::-);-):tak:
A jak torcik udał się?

Karola torcik w trakcie :-D:-D:-D, stygnie a ja się zastanawiam czym zastąpić ten likier wiśniowy :dry:. Ta rodzinka o której pisałam powyżej traktuje mnie jak członka rodziny :szok: Dziś Edwin miał feest z okazji obrony (kolejnego) dyplomu, więc przedstawiono mnie połowie swojej rodziny gdy już do domu szłam :szok:, czułam się troszkę niezręcznie:zawstydzona/y:, nawet mnie na ciasto zaprosili, ale podziękowałam :tak:

reklama
Niestety przy torciku ci nie pomogę:no: bo piekarka ze mnie jak z koziej d... traba:-D Chodz czasem uda się cos upiec:shocked2::cool2:
U takich rodzi aż miło się sprząta:tak::tak:

Ja i mój daleko od siebie a i tak zdążyliśmy się po przegadywać :baffled:
dobrej nocki

Do góry