reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam wieczorową porą.....cisza tutaj jak makiem zasiał :D

Agasta bardzo współczuję, zastanawia mnie taka bezczynność ze strony policji, ciekawa jestem czy tej nocy się pofatyguja aby sprawdzić ten teren gdzie stoi ciężarówka.

Ja właśnie wróciłąm ze szkoły, zrobiłam dziś porzegnanie, bo wątpię abym miała więcej siły w kolejnych tygodniach. Zrobiłam blachę ciasta tofii i wszyscy zachwalalii, a na koniec życzyli mi zdrowego dziecka no i łatwego porodu.
Ach, będzie mi brakować tych zajęć...bo wkońcu miło jest porozmawiać z innymi obcokrajowcami i się uczyć języka.
A jutro z rana muszę domek wypucować, bo na 14:00 mam pokaz środków czystości firmy Ha-Ra....ciekawe jak wyjdzie.

Miłego wieczoru :)

reklama
Dzien dobry!:-D

Sorki że was troszkę zaniedbuje ale dopadła mnie znowu śpiączka popołudniowa:sorry: więc nieraz śpie do 20.00:szok:.
Od paru dni coś mi sie poprzestawiało i do 2.30 oka zmrużyć nie moge..no i potem są efekty...:eek:Może to pełnia...a może hormony...:baffled:
Wczoraj byłam na wizycie u położnej - maluszek super rośnie:-D a w czwartek mam usg wreszcie!:-)
Wieczorkiem lece zrobić kolorek więc wrzucę wam foteczki wkońcu!;-)

PaulinaAnna udanej prezentacji!:tak::tak::tak:

Mam jeszcze pytanko do dziewczyn mających dom wynajmowany przez biuro.
Czy wy też co roku płacicie kosmiczne ceny za wywóz śmieci:zawstydzona/y:...bo ja sama już nie wiem jak to jest..:eek:...niby mam wszystko wliczone w czynsz a śmieci właśnie mi kazali zapłacić ponad 300€:szok::szok::szok:... Liczne na szybką reakje...i dziękuje!

Dzień dobry,
Aniu ja wynajmuje mieszkanie od właściciela i też tyle za śmieci płacimy no i jeszcze tyle samo za podatek. Jeśli jesteście zameldowani to na Was te rachunki przychodzą:baffled: i Wy musicie zapłacić niestety:tak::-( My jeszcze za ścieki płacimy, za czyszczenie kanałów, więc na początku roku ponad 1000e poszło na dodatkowe rachunki:wściekła/y:

No to ładnie...:-p kasa jest .. i kasy nie ma!:-D Dzięki dziewczyny za odpowiedź...
U nas też podwyżke czynszu zrobili wczoraj - teraz bede płacić 990,21centów :-):-):-) to centy mnie najbardziej śmieszą bo nigdy nie pamiętam jaka to kwota na końcu:eek:!
Uciekam do pracy miłego dnia!

A co to jakas villa????:szok::szok::szok:
My placimy 362,.. bo koncowki nie pamietam,ale do tego dochodza nam oplaty za wode ,prad,gaz,TV,internet.W sumie to wychodzi nam jakies 600-700 miesiecznie,ale tysiac:baffled:

No niestety kochane... nie każdy ma tyle szczęścia co wy!:szok::eek:
To jest ze wszystkim /oprócz śmieci/ a nasze mieszkanie to nie villa:-D tylko dwa poziomy w centrum...:eek: Takie ceny tu mamy... wam to pozazdrościć...:zawstydzona/y:

Ja już po pracy czekam na moją nauczycielkę...Do potem...!;-)

witam
piekna pogoda wiec pranie sie suszy ,wczoraj umylam kolejne 2 okna a dzis czyszcze tapczan bo wyglada ....:szok::szok: moj synek go zalatwil niezle ale ciezko mi to idzie bo naprawde jest strasznie brudny ....
wieczorem bedzie prasowanie ,a jutro zmieniam wszystkie posciele bo w piatek mamy mojego J siostre z mezem z Pl wpadaja na tydzien :tak::tak:
wiec jak widzicie mam bardzo intensywne dni ,mam nadzieje ze dzieki takiemu intensywnemu zyciu bede miala lekki porod!!:-):-):-)

pozatym my tez wczoraj dostalismy podwyzke czynszu i teraz mamy cos ok 540 euro + prad gaz woda.......itd za ( chyba 120 mkw )z garazem oczywiscie

Milego dnia mamusie

reklama
No niestety kochane... nie każdy ma tyle szczęścia co wy!:szok::eek:
To jest ze wszystkim /oprócz śmieci/ a nasze mieszkanie to nie villa:-D tylko dwa poziomy w centrum...:eek: Takie ceny tu mamy... wam to pozazdrościć...:zawstydzona/y:

Ja już po pracy czekam na moją nauczycielkę...Do potem...!;-)

Ale ogrodek pewnie duzy bo my to malutki mamy jakies 5/10m ,do sklepu minutka piecha tyle samo do lekarza a do centrum spacerkiem 20min.Cisza i spokuj

My moze pojedziemy dzisiaj po rower bo pogoda taku fajna a ja tylko piechtobiegiem sie poruszam to dalego nie larze a rowerkiem to poszalejemy

Milego popoludnia

Do góry