reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ania moja ma po jednej stronie w okolicy brwi i na policzku..ja zwarjuje kiedys....ja jestem zawsze przewrazliwiona ...wiesz wprowadzalm jej od kilku dni nowe jedzenie..ale wysypka po jedzeniu to chybna b ie bylo to co? ona to ma tylko z jednej strony? jak sie dzis obudzila a spala na tym boku to mial wlasnei wiecej czerwonych na policzku..moze wtedy sie poci??????dziewczyny ja to w gole jestem histeryczka chyba bo jak moja ma cos takiego to mnie zaraz brzuch ze stresa boli ze cos zrobilam zle...to sa takie mini mini czerwone kropeczki i jak spojrzy sie pod swiatlo to sa takie wystajace...i czasem sa czerwoen czasem tylko koloru skory ale widac je..

reklama
Nie tylko ty taka panikara!:-D Każda z nas ma wciąż takie sytuacje nie dokońca jasne gdzie czasem przydaje sie wiedza innych...:tak:
A mój M właśnie przejął TV bo mecz więc skazana jestem na kompa, hura!:-D
A wy jak spędzacie wieczorek i ja minął wam dzionek?:confused:

witam nadal w dwupaku....:-):-)
u nas nic nowego co tydz wizyta w szpitalu podobno wszystko ok wiec czekamy pomimo ze ledwo sie ruszam ,ale zasowam ostro bo malujemuy pokoj jeszcze wiec balagan ze szok a ja maluje rowniez i robie wszystko zeby juz wreszcie sie cos ruszylo..:szok::-D
jak cos sie ruszy to napewno dam znac :tak::tak::tak:

Mamo Mikołaja mojego męża kuzynka urodziła 2 tyg po termie, ale czekamy na wieści że u Ciebie już się pomału zacznie. :tak:

Natka jak się czujesz? :-)

Aniuhaven witaj z powrotem w domciu :-D

Karola Ty to jesteś kobieta sportowiec :-D

Agasta to nie lada wyzwanie, pochwal się efektem końcowym

Aniu ja od rana w pracy, mój M w pl szkole z chłopcami, zjedliśmy obiadek, posprzątaliśmy, pojechaliśmy "pofitsować" trochę, pobiegaliśmy z dzieciakami przed domem, na kolacje pizza, dzieci wykąpane, mój M ogląda walkę Pudziana w necie, a ja serwuje na drugim laptopie:tak::tak::tak: Niko rozwiązuje zadania w książeczce (np połącz od a do b od c do d itp), a Oliwierek bawi :tak:się garażem :-):tak::-D
Ja chyba biegnę pod prysznic:tak::tak::tak:
MamoMikołaja zwolnij trochę tempo :tak::tak:
Natka napisałam tyle smutnych minek, bo miałan na prawdę wiele przebojów z opiekunkami. Była taka co nawet Oliwiereka uderzyła:szok::szok::szok: Oli sam mi powiedział i ja mu wierzę, bo z kapelusza sobie tego nie wziął :no::no: Powiedział "mamo Oli uderzył ... (imię córki opiekunki), a ciocia uderzyła Oliwierka" :szok::szok: i jak to usłyszałam to już więcej go tam nie zaprowadziłam:no: Ta babcia jest przekochana, kiedyś dzwonie do niej jak Oliwierek się ma, a ona mówi że siedzi na kanapie się bawi, a ona siedzi obok niego, bo boi się, że spadnie :-D Kiedyś drzwi były od mieszkania uchylone wejściowe, wchodzę, a Oli goni babcie w okół kuchennego stołu babcia ucieka, a on ją piłką (materiałową) celuje:-D Wychodziła z nim na plac zabaw, gotowała zupki dla Oliwierka itp
Pauka powiedz mi jak tam Wrocław, zalany :confused::confused::confused: My wylatujemy za niecałe 2 tyg z Wrocławia jeśli w ogóle na lotnisko się dostaniemy:confused::szok::-(

reklama
Do góry