reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
a ja sie zastanawiam jaka panierke zrobic do ryby... małż kupił od znajomego w pracy filety i ma na nie chec... oczywiscie sie zgodzilam, bo dzisiaj piatek, wiec troszke postnie, ale kurde, jak to zrobic? nie mam bladego pojecia... ryby nigdy nie byly moja mocna strona :((

my rosniemy, 108 w pepuszku juz mamy :)

gratuluje Mamusiom, ktore maja juz swoje skarby przy sobie! :*

Ufff jak gorąco...:eek: dobrze że już weekend!!! i po pracy...
Zaraz przyjdzie znajoma na kawkę...

Carinio zaciekawiłaś mnie sama sie zaraz zmierze.... na wysokości pępka tak?:confused:

witam
My dzisiaj wrocilismy z naszych krotkich wakacji w Gelderand. Bylo super piekne okolice pogoda dopisala, spokoj, cisza wokol same lasy, az szkoda bylo wracac. Dom mielismy w lesie rano sniadania na tarasie obiady zreszta tez, ptaki nam spiewaly. Baterie mamy troche podladowane
Paulina gratuluje syneczka!!!!
Urlopowiczom zycze udanego wypoczynku

reklama
Do góry