reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Powiem wam że odkąd wróciłam z tych moich "wakacji" z PL to ciągle coś sie mnie czepia....:dry::eek:
Mało tego drodze na policje o mało nie zaliczyłabym takiego "dzwona" w auto przede mną /tak sie zamyśliłam tym nowym zmartwieniem/ że gdyby nie mój M sie udarł:-D na mnie to chyba byśmy nawet samochodu sie pozbyli.... Na szczęście ABS zadziałał aż zaśmierdziało....:szok:
No wiem że dużo załatwiania przede mną ale ja jestem z tych co lubią biurokracje holenderską i te wypałenianie formularzy!!!:-):-D:-)

Tym optymistycznym akcentem koncze mój dzień i zmykam do łóżka...
Pa...

reklama
Bry

a my mamy lewa gorna 2 i juz prawie widac druga i obie jedynki:tak:juz nawet jej dzisiejsza pobudke o 4:15 wybaczam.Moze teraz bedzie normalnie sypiac.Ludze sie ze to przez zeby te wczesne pobudki:-D

milego wszystkim

Czarna no to GRATULACJE.... :-D:-D:-D

Anno dziękuje za ciepłe słowa.....

My dopiero wstaliśmy, hihi a na dworze tak zimno brrr... w planach były lody z rana ale może poczekamy troszkę na słonko!;-)

A my wlasnie wrocilismy z nad jeziora.Bylismy tam pierwszy raz i obeszlismy cale na okolo.Miejscami ciezko bylo bo to sciezka wydeptana "pojedyncza" a my ze spacerowka,ale nie poddalismy.Ja to w szoku bylam,ze w naszych okolicach takie cudo,poczolam sie jak w domu w polsce.Jessi teraz odsypia bo drzemka o 9 co zawsze trwa 2h to dzis trwala 40min.Ide zaraz szykowac obid.Dzis na leniucha,spagetti.

Aniu jak tam lody

No właśnie sie wybieramy na spacerek...i na lody ...i na huśtawki po drodze...:tak:
Mój o 15.00 jadzie na rybki wiec gotuje rosołek na obiadek...:-D a my zmykamy...

hejka
u mnie wszyscy spia w domu wiec ide sie polozyc na godzinke ,pozatym wszystko ok czas szybko leci mala coraz slodsza....:-p:happy2::sorry:

Aniu ty moze nie ruszaj sie z domu bo jakis pech sie do ciebie przyplatal czy co???? :no::-)

wymyslilam dzis ze jak pojedziemy robic paszport malej to po drodze was wszystkie odwiedze haaaaa ,pewnie nam by tyg nie starczylo:-D:-D:-D tak was duzo na tamtym koncu Holandi -oczywiscie zartuje :tak::tak:

MamoMikołaja ja serdecznie zapraszam na kawkę, żaden problem!:-D
No samepowiedzcie jak si coś mnie uczepiło:dry::dry::dry: chyba Anetka:-) mi oddała bo ona też nieraz nieźle podżyła... no może sie odmieni w końcu....
My po obiedzie już ,mężuś poleciał na rybki, dzieciaczki malują farbmi na balkonie...a ja zmykam na kanape....;-)

Hej,
a już myślałam, że o mnie zapomniałyście :-D
Wróciliśmy wypoczęci jak nigdy:tak::tak::tak: Wakacje prze udane, było BOSKO - chcę jeszcze :-D:tak:
Aniu nigdy nieszczęścia bym Ci nie podrzucała :no::no: Głowa do góry, trzeba dużo myśleć optymistycznie to samo przejdzie:tak:
Mamo Mikołaja i Paulino Anno ogromne gratulacje z okazji narodzin Waszych skarbów:tak::tak: niech się zdrowo chowają :tak::tak::tak:
Czarna i Tosienka spóźnione lecz szczere życzenia urodzinowe:tak::tak: Dużo zdrówka i samych pogodnych dni:tak::tak:
Witam nowe mamusie:tak::tak:

Ja chyba rezygnuję z pracy, bo moja opiekunka wyjechała do pl, a ja już nie mam siły i nerwów szukać kolejnej :no::no::no:
Uciekam ogarnąć mieszkanie:tak: Do później:tak::tak::tak:

reklama
Anetko....

Nie miałam nic złego na myśli...to taki zarcik był!:-D Mam nadzieje że sie nie gniewasz...a co do optymizmu to naprawdę mi go nie brakuje... po prostu taka kolej rzeczy, a jutro jet nowy dzień i tym sie trzeba cieszyć!:-)
Fajnie że wypoczęłaś... i mam nadzieje że mimo wszysstko kogoś znajdziesz...

Ja zmykam pod prysznic... lekcje odrobiłam, dzieci już po kąpieli a męża jeszze niema...:eek:

Do góry