reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hehe sama nieweim dlaczego nastawiłam się na dziewczynkę... chyba poprostu chciałam miec dwie córeczki;) troszkę mi szkoda, ale cieszę się na synka.. będzie wesoło. Zosia też się cieszy, chyba, bo raz mówi że kocha baby, a za chwile że musi bic dzidziusia:baffled:

reklama
Aniu Mój Niko ma wakacje już od 2 lipca :tak::tak: Aniu dasz radę, musisz dla dzidzi:tak::tak::tak:
Natka zazdroszczę Ci parki :tak: Ja też chcę córeczkę, mój mąż już imię dla córki wybrał :-D:-D:-D
Karola a kiedy Wam pasuje? Co robicie jutro? Może jak będzie ładna pogoda to się wybierzemy z grillem nad morze:confused: Tylko Oliwier trochę z katarem i pokasłuje, więc nie wiem... bo nie chcę, aby Michasia zaraził :no:
MamoMikołaja zdrówka dla Mikiego i udanej wizyty siostry:tak:

Dobranoc

anetko to do roboty, dalej bierz swojego męża do wyrka i działac;) a napewno bedzie dziewczynka, w końcu mówią DO TRZECH RAZY SZTUKA:-) my chcemy jeszcze trzecie, a może nawet i czwarte. lubie dużą rodzine, duży stół i dużo radości;)

dobranoc kobitki

Hej...

My właśnie wróciliśmy z nowego domu... jutro wielki remont, paru znajomych sie zaoferowało :tak:z pomocą a wieczorkiem grill....Zaczynamy o 8.00!!!

Mój mały sie chyba przekrecić chciał jak spałam i mu sie coś nie udało... bo mnie zaczęło tak boleć że mnie az obudził a on chyba głową tak walił że ustać z bólu nie mogłam :szok:.
Powiem szczerze troche mnie strach obleciał że to już ale pochodziłam i sie uspokoiło....:-D:-);-)

MamiMikołaja śmiem twierdzić że jest jakiś wirus w NL teraz bo mój Erni już całkiem dobrze z ta gorączką:tak: za to Karina ma ją od wczoraj i ta tez bardzo wysoką!!!!:zawstydzona/y: Nawet przez pewniem czas paracetamol nie chciał działać....:dry:
Teraz raz lepiej raz gorzej ale humor jej dopisuje - i jeszcze nie śpi bo spała po południu a poza tym WAKACJE ŚWIĘTUJE!!! :-D:-D:-D

Anetko twój synek już na wakacjach a mój E. jeszcze tydzień do opiekunki chodzić bedzie a potem juz go nie posyłam bo w środe moja sisier przyjedźa jupi!:-)
A ty już miałaś egzaminy z portfolio?:nerd:

Zmykam pod prysznic....

natka- gratulacje synka :) widzę że planujesz dużą rodzinke.. fajnie:)

agasta- gdzie się podziewasz??? dawno nic nie pisałaś..

zdrówka dla wszystkich chorych maluszków!

dobranoc ;)

Ostatnia edycja:
Natka niestety w obecnej chwili nie mamy warunków (takich jakbym chciała) na trzecie dziecko :no:
Niunia a co u Ciebie też dawno Cię nie było u nas.
Aniu udanego remontu życzę, a Ty odpoczywaj kochana:tak:
Pauki też dawno nie było:no:
Wszystkie kobity się gdzieś pochowały :rofl2:
teraz już zamykam laptopa i mówię dobranoc:tak:

Dzień dobry....

No życzcie powodzenia dziewczyny, ruszmy!:-D
Anetko ja w planach mam malowanie łóżeczka dla synka bo chce go odświeżyć a i moich starszych dzieci też...:tak:
Pewnie zrobie kilka kursów tam i z powrotem bo chce przewieść cały mój balkonowy ogród i wkopać w nowym....

Dziewczyny sie gdzieś pozaszywały....

Mnie też nie bedzie miesiąc zanim mi internet przełączą na nowy adres:dry::baffled:... ale nudzic sie mi nie bedzie bo cały dom musze poukładać!:-D
Tylko tesknić będe....

Aniu jesteśmy jesteśmy tylko od rana pranko, sprzątanie, zrobiłam sałatkę i 2 ciasta oraz babkę (babka zakalec:wściekła/y:) w przepisie było, że należy wlać ciepłe masło i to mi się widzaiało podejrzane i miałam rację. Mówi się trudno, kaczki będą miały jutro pyszne jedzonko:tak:
Aniu nie może Cię tutaj zabraknąć to forum "umrze" bez Ciebie :-:)-( Pytałaś się o portfolio, ja jeszcze ich nie zrobiłam :szok::zawstydzona/y:, ale przesunęłam sobie egzamin na listopad:tak:, a teraz mam wakacje:tak::tak:
Karola ja już prawie gotowa, Oli postanowił się zdrzemnąć, więc będzie można dłużej posiedzieć nad morzem:tak:
Natka też się zastanawiałam co u niej słychać, w ogóle się nie odzywa:no: Pewnie już jest w NL ...

Miłego weekendu:tak:

reklama
Anetko z Karolą pewnie sie byczą....:-D
Ja wpadłam do domu na chwilke bo babka ma prasowanie odebrać o 17.00 - przy okzaji porcje lodów wtrąbie bo za mną chodzą!:tak::-)
Praca wre jak w ulu, dzisiaj już skończą wszystko co ma być wytynkowane....:-) a potem grilla...

Ja łóżeczka nie pomalowałam bo mój M tak sie rano spieszył że za miast białej :baffled: farby wodnej wziął bejce brązową:rofl2: ale i ta sie przyda do mojej komody z papierami bo taką właśnie chciałam....
No niestety kochane mnie od 1.08 raczej nie bedzie dopiero ok20.sierpnia mają mi internet podłączyć:dry: o zgrozo....
Udało mi sie nawet po południu zdrzemnąć...:-Dpod orzechem... a teraz jeszcze koleżanka z córeczką przyjechaa i dzieciaki buszują po ogrodzie! Moi są tam na prawdę bardzo szczęśliwi i codziennie sie pytają kiedy tam zamieszkamy...;-)

To tyle - spadam....

Do góry