reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry!

Carinio co ty tak późno :szok: byłaś - nie spałaś w nocy?

Załączniki

• 10dec065d4.jpg
    10dec065d4.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
witamy
co z Paulina Anna ?????????????????
dostalismy wczoraj od pani doktor krem wlasnie taki jak mi Ann napisala na wazelinie i kazala mala kapac tylko 2-3 razy w tygodniu bo woda niby tez skore wysusza....a po kapieli zawsze tak ladnie zasypiala ,ale coz zobaczymy moze przez tydzien cos sie zmieni??

Mamo Mikolaja, widzialam Pauline 2 tygodnie temu w kosciele z rodzinka, bardzo ladnie wyglada.
milego dnia, dziewczynki!
i co Aniu, spalas?

nie wiem czy pytanie kierowane do mnie (tez jestem ania :p) natomiast ja nie sypiam tak do 3 w nocy, a potem jak padam to jak kłoda :D hehe :-D:-D:-D

Carinio, wlasciwie pytalam Anie Haven, a za jednym zamachem zapytalam i Ciebie ;)
no widzisz, takie to sa te koncowki ciazy..

Witam...

Ja dziś Sencilla pospałam aż miło... do 4.00 bo Erni chciał iść siusiu :sorry2: a tu jeszcze w nocy nie ma takiej orientacji więc byłam z nim, a potem smacznie zasnęłam i do 8.30....:tak:pospałam.
Niestety wiem dlaczego tak mi sie słodko spało :tak:- cała tajemnica tkwi w fakcie że mały tak sie obniżył :zawstydzona/y::-p - co wróży zbliżający sie poród :szok: - bo mi na płuca nie naciska już!:happy:
Potem siore odwiozłam na lotnisko bo już do PL wraca - 4.09 leci do Francji na winogrona - duch niespokojny miejsca nie ugrzeje...:-D

Lece skręcać półke dla dzieci do pokoju - na zabawki!

czesc dziewczyny
Juz pisze z nowego domu, wszystko poupychalam po katach imozna juz zaczac jakos normalnie zyc ;-) dzielnice mamy bardzo spokojna, blisko plac zabaw, do sklepu tez niedaleko. Powoli zaczynam sie orientowac gdzie co jest :-)
Anie wy juz musicie na walizkach siedziec, bo to juz tuz tuz

Witam

Carinio tak organizm przed porodem się oczyszcza:tak:Więc pewnie już nie długo:happy2:
Aniu super ,ze dzidziuś chodz teraz daje odpocząć w nocy:tak:
Gosia pomalutku wszystko ogarniesz :tak:
MamoM woda wysusza ,szczególnie ta w holandii :baffled:Ja muszę zawsze tonę kremu dać na buzie bo mi tak spina:sorry2:

Ja pierwszą lekcje mam zaliczoną:tak: Fajny wykładowca ,grupa też niczego sobie,maluchy szaleją obok:tak: tylko chyba od lamp dostałam takiej migreny ,że pod koniec myśleć już nie mogłam a ty jeszcze na rowerze do domu:szok: Ale dojechałam tabletka i z Michasiem buch do wyrka i na szczęście przeszło

reklama
Do góry