reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ja tez wszystkim pieknego i sloencznego dnia zycze, u mnie piekna pogoda, dzieci juz u opiekunki, a ja zabieram sie do pracy.
Aniu jeszcze dwa tygodnie, tak? :) a jak Wasz synus bedzie mial na miano? ;) czy to na razie tajemnica?
ostatnio znalazlam super oferte pracy w bredzie, mysle, czy by sie nie przeprowadzic gdzies blizej Was ;)

dziewczynki...
ja mam takie pytanie... dość dla mnie krępujące i w sumie nieco się wystraszyłam...
przed chwilką byłam w toalecie zrobić siusiu... wstałam... a w toalecie, na tafli wody unosiły się białe glutki... było ich dość sporo. a kiedy się wytarłam miałam ich jeszcze więcej. teraz siedzę i czuję, jakbym popuściła siusianie... ale to pewnie ta wydzielina.
Ma biało-kremowy kolor. nie jest podbarwiony krwią i nie ma zapachu... Czy to czop śluzowy? Czy może naturalna wydzielina? Dziwi mnie, ze w takiej ilości... bo upławy lub nadmiar bezbarwnego śluzu w ciąży się zdarzały, ale teraz mam stracha... proszę, podpowiedzcie, co to może być...?

Czarna witaj...

Przyjmnij moje gratulacje....

Młodej Parze...
wiatru w plecy, moc radości,
sto lat w zdrowiu i młodości,
długich nocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej szafy szmatek,
a Młodemu silnej ręki i "syrenki".
Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.

Carinio ja znalazłam coś takiego, poczytaj może sie jakos do tego ustosunkujesz....:tak:

Sencilla imię już mamy - jak nigdy:-D- ale na razie wiedzą nieliczni...:sorry2:bo to sekret...

Pauka trzymam kciuki także.... :tak::tak::tak:

A ja - pewnie pomyslicie że zwariowałam - ale dziś poszłam do pracy.... mam dość tego oczekiwania i siedzenia:baffled:.... Po powrocie do domu mogę powiedzić,że mnie...wszystko boli....:szok: i sobie tak leże teraz.... :-p
Mam nadzieje ze nie bede czekać na mojego synka jeszcze 2 tyg. o zgrozo!:wściekła/y:

no nie. to nie grzybek. wiem, bo miałam :p a to co miałam dzisiaj, to jest takie kremowe, żelowate i śluzowate... więc grzybek odpada...

Lepiej dla ciebie!:-D Grzybki to nic dobrego.....
A może po prostu tak wydzielina ci zgęstaniała - tak też sie dzieje przed porodem, nawet o tym ostatnio czytałam....:tak:
Zwlekam sie z wyrka i idę... na kanapę!;-)

reklama
Do góry