reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dziękuję Aniu! Przejrzałam wiele artykułów i kilka for. I wydaje mi się, że to czop... ale co bedzie dalej pokażą najbliższe dni :)
dziękuje jeszcze raz :*

reklama
Bry...

Karola mnie rozszyfrowała...:-D Rano zaspałam i nie zdążyłam nic napisać, bo sie spieszyłam do położnej.A w nocy moja Karina /o zgrozo,5lat ma/ takie cyrki odstawiała że pięc razy buczała w mojej sypialni....:baffled: Myślałam że ją uduszę, bo ja w końcu mogę spać a ona mi teraznie daje.... coś sie jej śniło - coś słyszała itp.

Po wizycie u położnej -faktycznie byłam w pracy na 3 godzinki :-p a potem aż do teraz sie szlajałam po sklepach w poszukiwaniu butów dla córci... ale oczywiście nic fajnego nie ma albo rozmiarówka nie ta....:wściekła/y:

Teraz wcieliśmy z dzieciakami lunch a ja sie zabunkrowałam w łóżku..:tak:
Chyba będzie padać ale póki co moi szaleją na ogródku :-), poza tym mam kompletnego lenia a przydało by sie jeszcze poprasować klience....i coś na obiad zmajstrować mojemu....;-)

reklama
dobrze, ze ja mam fasolke po bretonsku :D akurat dzisiaj ostatni rzut ;p małż mnie znienawidzi, ze 3 dzien to samo- ale co tam... dzisiaj nie spalam do 3, wstalam o 5,20 kiedy małż budził się do pracy i tak sobie serfowałam po necie... szukająć ciągle czegoś i niczego... az w koncu o 10.39 ostatni raz spojrzałam na zegarek i padłam. wstała własnie. znowu ta maź ze mnie poleciała. przed chwilką. no ale czekamy dalej. Muszę chociaż do poniedziałku donosić, żeby bezpieczny pełny 37 tydzien sie zaczał...

Do góry