reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry..

Pauka to super że ci sie w końcu poukładało!!!!!:-D
Carinio ja od 3.00 po dmu se szlajałm bo mi mały chciał żebro złamać:-) az w końcu mi tak gdzieś nerw ucisnął że mi ręka zdrętwiła i tak przesiedziałam do 6.00 na kanapie...:baffled:
Natka witaj a ty jak sie masz?:-pJak Zosieńka?

A komu kawkę?

Załączniki

• 59de3b8067.jpg
    59de3b8067.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 44
witam was
mysmy juz dzisiaj wizyte u lekarza zaliczyli. W koncu musialam isc z ta moja wysypka bo juz myslalam ze skore zdrapie:crazy::crazy: przepisala mi masc, kosztowaly mnie 40E wiec mysle ze pomoga:sorry2:
Czarna slicznie wygladalas, sukienka boska:tak::tak:
Mamo M. ja tez sie biore za sprzatanie bo moj zasnal wlasnie wiec ze 3 godz. powinnam miec spokoj:-)
Pauka mialas super dzien, takie wiadomosci ze odrazu lzej na sercu sie robi:-)
U nas w weekend bedzie kermist, zobaczymy co bedzie ciekawego, a w niedziele wybieram sie do niemiec na 2 dni z mama sie spotkac bo gosci wlasnie u kolezanki. Mam nadzieje ze trafie i sie nie zgubie gdzies po drodze:sorry2::-p

Gosiu ja nadal 2in1:-D:-D:-D... Dzisiaj maly mi dal popalić w nocy i nic prawie nie spałam a przez dzień to 6 godz na kanapie przeleżałam bo taka senna byłam ale nie usnęłam....
Mnie znowu babka z pracy wkurzyła bo ja nadal nie mam żadnych papierów że na acierzynskim jestem...a ona to ma w d..ie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pytam sie jej jak to załatwiała a ona mi już od niedzieli takie ściemy wali że szok!
Kochane a jak u was było?
Ann mówila że dostała papiery z UWV że od tego dnia do tego i taka pensja bedzie jej wpływać na konto a u was jak było?:sorry2:
I powiedzcie mi gdzie ja mam sie zwrócić o pomoc:-( bo wychodz że ja urodzę zaraz a dalej wtym temacie stoje w miejscu.Chociaż rzekomo od 20 sierpniajestm na macierzynskim ale teraz to nie wiem czyj to wymysl skoro nie ma żadnego dokumentu...tylko podobno tel jej to obwieścili....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Aniu u mnie byla mega historia z chorobowym i macierzynskim ,moja firma sie wypiela na to i nigdzie nie zglosili ze jestem na chorobowym i ze wogole jestem w ciazy pomimo ze dalam im zaswiadczenie itd.......
my sami dzwonilismy do UWV do Amsterdamu i tam zglaszalismy ze jestem na chorobowym w sumie zalatwienie wszystkiego trwalo ponad 3 msc.Zaczelam chorowac od 01 marca a kase dostalam w lipcu na poczatku !!

Do góry