reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej Carinio ... ty też nie śpisz?!:-D
Miło wiedzieć że ktoś dzili twój los.... forum nocne uważam za otwarte.... hihi!
Ładne foteczka ja też ci jutro wrzuce mojego "brzusia":tak:
Mnie właśnie mały wykopał ze snu - pozatym zgaga...a do tego komar:wściekła/y:...i tym oto sposobem sobie tu siedzę....

reklama
a ja jak mówiłam... chłop chrapie i nie mogę tego znieść :p więc przylazłam zobaczyć, czy może ktoś się rozpakował :p ale niee ;p właśnie pochłaniam marchewkę :p

Mój też chrapie:-):-):-) ale na kanapie! więc mam całe łoże dla siebie i siedzę z laptopem bo mi spanie przeszło.... Zgaga nadal mnie męczy....:zawstydzona/y:

no my mamy komputer w salonie... i w salonie moj pan urzeduje... ;/;/;/ a nie moge przeniesc lapka, bo mamy kabel od internetu telefonicznego (router bez antenki i bez mozliwosci wylapania bezprzewodowo) tylko w tym miejscu... nie moge go dobudzic zeby sie przeniosl do sypialni... no ale jak mowie- wybaczam ;P w koncu raz sie konczy 24 lata hehe

Aniu, myslisz, ze mi ciut brzus opadł?

Mnie na zgage pomaga mleczko :)

No pewni że ci spadł ...w końcu widać że duży chłopak tam urzęduje:-D! Mój też już niziutko a na zgage zadziałał właśnie RENI...;-) Mleczko u mie nie działa ale lody śmietankowe tak....:sorry2::-)

no wlasnie ;p przytyte 11kg i od 2 tygodni nie przybieram na wadze... oho, wlasnie sie obudzilo dziecko... ja rennie nie mam niestety i musze kombinowac na wszystkie sposoby...
moja znajoma dzisiaj powiedziala:
"ale ci opadł... urodzisz w niedziele!" no jestem ciekawa :D heheh
ziewa mi sie, ale oczy jak 5 zł... nie lubie tego uczucia! blehhh...

no musisz się koniecznie pokazać kochana ;) aaa i może wyślesz mi swój numer kom na priv, to jakby się zaczelo cos dziac, dalabym znac :)

Numer ci wysle ...ale mam nowy i nie pamiętam teraz,hihi... :-D zawsze mam z tym problem w ciąży... a co do nicka to szczerze powiedziawszy nie wiem ale sie dowiem....;-)
Chyba sie położe..ty tez spróbuj... do potem...:rofl2:

reklama
Do góry