reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Karola szybkiego pakowania.... i szcześcliwej drogi...odezwiesz sie jeszcze przed ślubem?:sorry2:;-)
Mój M szaleje z farbami.... kolejne części naszego domu nabieraja kształtu...
Mama robi flaczki na obiad a ja sie biore za drożdzówke ze śliwkami....:-D

Witam,
ja już po pracy :tak::-), mąż gotuje, ale w domu "burdel na kółkach":szok::wściekła/y:, a ja myślała, że jak z pracy wrócę to już będzie czyściutko i pachnąco:baffled:, a rano gdy wyjeżdżałam lepszy porządek był, bo wczoraj sprzątałam:angry::wściekła/y:
Karola szczęśliwej podróży i udanego przyjęcia Wam życzę :tak::-) Nie zapomnij Oliwierka na imprezę zabrać, bo po Waszym wyjściu wczoraj nie mogłam go uspokoić :no::-D
Carinio fajny brzusio:tak: Moja siostra też chce dać na imię kubuś, bo nazwisko świetnie się komponuje z imieniem :tak: Będzie Jakub Jakub......... :tak::tak::tak::tak:
Aniu dawaj brzucha:tak::tak::tak: Pokaż nam się:tak::tak:

Śliczna pogoda dziś, słoneczko świeci pięknie:tak::-)

już wysprzątane, w połowie poprasowane, a resztę na kiedyś tam, bo dziś już mi się nie chce:no:
Aniu poproszę kawałek drożdżówki ;-):tak::-)
Karola jak Ci pakowanie idzie:confused:

Carinio śliczny brzusio:tak::tak:
Aneta A jeszcze z pracy nie wrócił ,wiec teraz się za sprzątanie wziełam:tak:Spakowani już jesteśmy:tak: Hahahaha oczywiście ,że Oliwierka wezmę na impreze:-D:-D:-) Z Michałkiem beda szaleć;-):tak:
Aniu myśle ,że tu jeszcze zaglądnę jak tylko dopadne komputer:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Anetko to dla ciebie.... ostatni kawałek ze śliwkami - ciasto wytrwało 2,5 godz.:-D

Dobrze że drugie upiekłam z truskawkami bo by rano do kawy nic nie było...:baffled:

Karola trzymamy kciuki i czekamy na odzew z PL.... Jedźcie ostrożnie...

Carinio a ty gdzie sie podziewasz?:-p

Clauditka nie ma za co....:tak: Fajnie że zaglądnęłaś do nas...

U mnie już wszyscy śpią... mój na rybkach był ;-)a potem znowu grilla zrobiliśmy... Ostatnio bardzo mi smakują jabłka z cukrem waniliowym pieczone w złotku na grillu- mniam!:-D

Słodkich snów....

reklama
Do góry