reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Humor mam z****ny. tak się wkurzyłam że aż się trzęsę. Rozmawiałam z bratem o sytuacji w domu. Nie wiem za co nas pokarało że tacy są, aż szkoda gadać.

Ostatnia edycja:
cCarinio nie denerwuj sie.... może ciepły prysznic cie rozluźni i coś zdziała....:confused:
Anetko wpadłaś na KULINARNY a do nas nie zajrzałaś?:confused: Jak sie macie kochani...;-)
Napisz jak to ciasto ci wyszło...

Aniu przepraszam, ale gdy skończyłam pisać na kulinarnym "bułki mi zadzwoniły", że czas je z piekarnika wyjąć i później kolacja, kąpiel dzieci itp
Pracowałam 2tyg bezwolnego dnia, więc dziś mając wolny dzień miałam zamiar odpocząć, niestety nie udało mi się :no: Koleżanka mnie poprosiła, abym upiekła jej tort, później obiad i dzieciom narobiłam smaka na tort więc musiałam też coś do piekarnika wrzucić :tak:
Placuszek wyszedł pycha,dlatego wrzuciłam na forum kulinarne, bo zaś przepisy gubię :tak: Nie chce mi się zdjęcia wrzucać:no: przepraszam
Aniu, Carninio trzymam kciuki, abyście się jeszcze dziś rozpakowały :tak:
Robale nie złość się, bo złość piękności szkodzi;-)
Bira jeszcze się kulasz:confused: Wrzuć foteczkę:tak: Jak się Justyna ma, bo ja jej jeszcze z brzuchem nie widziałam:no: Imię już wybrała:confused:
Karola jak pobyt w pl:confused:

Aneta, jeszcze się kulam. Oby już niedługo ;-) Justyna ok... jeżeli można tak powiedzieć o kimś w 8 miesiącu ciąży, a to coś strzyka a to coś rwie ;-) Kręgosłup jej najbardziej dokucza, ale tak ok. Przyjedźcie do szkoły to się z nią zobaczysz, bo ja już pewnie w następną sobotę nie dotrę ;-) Inga z S. będzie ;-)

Anetko nie przepraszaj - nie ma za co....widzę że nowa praca dopełniła ci dni zupełnie.... pewnie zmęczona co dzien wracasz plus dzieci i dom plus szkoła...:zawstydzona/y:Jak ty dajesz rade?:confused:
Ale powiedz chociaż czy zadowolona jesteś z tej nowej posady i jak ci idzie?

Bira a ty juz też chętna do rozpakowywania?:confused:

Ja jutro mam kolejną wizyte u położnej, pewnie sie zdziwi jak mnie zobaczy :szok: bo po ktg byłam u niej po specyfik na hemoroida :dry: mojego i ...powiedziałam jej że prawdopodobnie urodzę jeszcze po południu...zgodnie z tym co pani gin powiedzała w szpitalu....:-D

Carinio a ty jak sie masz z wieczorka?:sorry2:
Robale nie daj sie sprowokować....:cool2:

Carinio tu możesz zajrzeć...
Pierwsze objawy porodu - Poród - arykuł

W skrócie piszą ...

Przed porodem masz nieregularne skurcze
W ciągu ostatnich dni przed porodem mogą pojawić się niebolesne, nieregularne skurcze macicy, tzw. Braxtona-Hicksa. Czasem są tak silne i trwają tak długo, że niektóre kobiety mylą je ze skurczami okresu rozwierania. Aby wykluczyć fałszywy alarm, przejdź się, zmień pozycję, weź ciepłą kąpiel. Jeśli to tylko skurcze przepowiadające – osłabną lub zanikają.

Ja zmykam do spania...dobranoc...

reklama
Do góry