reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

url=http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php]
c.gif
a.gif
r.gif
i.gif
n.gif
o.gif
empty.gif
empty.gif
g.gif
r.gif
a.gif
t.gif
u.gif
l.gif
a.gif
c.gif
j.gif
e.gif
[/url]

reklama
Carinio, i ja sie dolaczam do zyczen... Niech Ci sie maluszek pieknie chowa, a trudny wszystkie wynagrodzi Ci jego slodki usmiech :)

dziekuje kochane! maly wlasnie zasnal... od wczoraj mam pokarm, i mnie dziecko by zameczylo i jadlo co godzine :) wlasnie sie zazolcil, wiec przechodzi zoltaczke... ale mam nadzieje, ze szybko minie. Generalnie jestem zadowolona, choc nieco zmeczona i ciagle odnajduje sie w roli mamy...

ja w ciazy przytylam ok 13,5kg :)

Carinio, na pewno super sobie radzisz. jakbys cos potrzebowala, to wal smialo, od tego tu jstesmy ;)
Ja w ciazy przytylam z Marysia 12 kilo, z Tosia 11. czy odwrotnie? juz nie pamietam :)

Młodej Parze
obraczki2.gif

Niechaj żyją Państwo Młodzi
W szczęściu i radości,
Niech im czarę życia słodzi
Kwiat wiecznej miłości.
Niech miłość i spokój
W sercach Waszych gości
Dobroć i mądrość niech Wami kieruje
I niech Wam nigdy pieniędzy nie brakuje.

obraczki2.gif

Dobry wieczor
Carino gratulacje, wkoncu sie doczekalas :-)
Aniahaven forum szlalao bo admin wgral aktualizajce z bledami ale juz jest ok. A czemu odciagasz mleko?:confused: O okladach z mrozonych podpasek nigdy nei slyszlam. Moja kraamzorg robila mi oklady z zamrozonego appelstroop :tak:
Gosia super ze jestes zadowolona z nowej pracy, oby tak dalej :tak:
Aneta jak synek po wizycie u dziadkow?

Dziewcznny Wy to jakos bardzo malo przytylyscie w ciazy, ja to 18 kg na plusie bylam :-D:szok::-D

reklama
ania ja też tak miałam ciągle jakiś błąd mi wyskakiwał, niewiem jak teraz ty widzisz strony i posty, ale ja np widze że 3 razy gratulowałaś carino....
pytam o tą wagę w ciąży, bo ja z Zosią spasłam się aż 26 kilo i teraz trochę mi nie pasuje to 2,5 kilo.....

ok uciekam spac dobranoc

Do góry