reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam dziewczyny
Anetko witaj z powrotem. Ledwie wrocilas i juz taki ruch sie na forum zrobil:-) Rachunek na twoim miejscu bym wyslala zawsze mozna sprobowac ze moze akurat zwroca, ja zawsze wysylam i zwracaj tylko tez mnie wkurza ze polowa idzie na to ich eigen risico. Powodzenia w nowej pracy:tak:
Mojego synusia znowu dreczy zabkowanie, kupska wali :szok::szok: nigdy odparzen nie mial a teraz w ciagu dwoch dni dupsko ma czerwone i tak go to boli jak go myje ze dzisiaj prawie z nim plakalam:-(
spokojnej nocki dziewczyny

Gosiu biedny Twój synuś.
Ja dziś skończyłam czytać książkę, na necie. Powiem Wam że jak siadłam rano to miałam przerwę tylko na obiad. M to się śmiał ale i wypytywał o zakończenie. W dodatku coś wspomniał że zastanowi się nad kupnem mi całej sagi Zmierzchu. :)
A gdzie reszta dziewczyn?

Bry...

My dziś wolne mamy...:-D
Anetko spróbuje ci to potem znaleźć...
Robale u nas w polskim sklepie zakupiłam wszystkie czesci sagi ...a gdzie ty wogóle mieszkasz?:confused:
Gosiu zdrówka dla małego...

BRY
Aniuhaven ja mieszkam w Gemert ( 10km od Helmond ). A gdzie kawka?
Może na zbliżającą rocznicę M mi kupi, w końcu będzie okazja bo wybieramy się do PL. Muszę badania porobić hormonalne znowu, jak lekarz nie będzie widział przeciwwskazań ro wracamy do tabletek anty.

Ostatnia edycja:
Kawka? juz sie robi...:-) ja tez własnie pije i zmykam do deski od prasowania....:tak:

Załączniki

• Caribbean-Coffee.jpg
    Caribbean-Coffee.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 31
  • z3828409X,-b-Espresso--b--br-Oznacza-mniej-wiecej-tyle-co--pod.jpg
    z3828409X,-b-Espresso--b--br-Oznacza-mniej-wiecej-tyle-co--pod.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 47
  • 101.jpg
    101.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 35
hejka
nie było nas troche Mąż przyjechał na 3tyg i wciąz gdzieś jezdzimy W sobote już wraca do Nl a my znowu sami:(

ja tez mam ekspres senseo (prezent pod choinke)
a zmierzch oglądałam już milion razy(książki tez czytałam z 3 razy:p)

reklama
cześć dziewczyny!:-) miałam okropny poranek...nie dość, że głowa mi pęka to jeszcze do tego moje dziecko od rana ma zły humor...teraz mam chwilkę,żeby napić się kawki, bo zajął się budową zamku z klocków i zakomunikował mi, że mam mu nie przeszkadzać i, że jak skończy to mi dopiero pokaże.

mam pytanko. Mam dorywczą pracę w piątki, ale zaczynam się też rozglądać za jakąś stałą pracą i wczoraj pojechałam do Venray do CWI. Czy któraś z Was też się tam zapisała? Zastanawiam się ile trzeba czekać na jakąś ofertę...

A jak u Was ze znajomością holenderskiego? Dokształcacie się same czy chodzicie na kurs? Ja chodzę do Volks Universiteit w Venray i jestem zadowolona.

Miłego dnia dziewczyny!!!!:-)

Do góry