reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej!

aniahaven cos maja pecha te Twoje chlopaki tego lata,biedny Victorek taki maly a juz gips!

My wlasnie wrocilismy ze spacerku pewno zara szkrab sie obudzi bo jeszcze smacznie spi wozku,
co na obiad dzis??Ja pulpety w sosie pomidorowym,a Wy?Podzielcie sie przepisami jesli bedziecie mialy chwile,zalozylam nawy temat.milego dnia!!:-)

A to nowe fotki moich chlopakow,Alex troche juz wylysial,heheh

Załączniki

• P1070890.jpg
    P1070890.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 56
  • P1070885.jpg
    P1070885.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny :)

tak jak Ania pisała 4latki od dnie urodzin (u mnie na szczęscie Ala z połowy stycznia) mogą a 5latki już muszą Mój Piotr obcnie chodzi do 2grupy tzn 5latków Rocznikowo ma 6 ale ze urodziny w grudniu poszedł do grupy 2 I dobrze bo grupa 1 i 2 to jak nasze przedszkole tzn czysta zabawa Nawet nie jak zerówka bo w zerówce dzieci uczą się literek a tu tylko rysują i wszystko inne co manualne Dopiero od 3grupy jest nauka

Aniu ja bym chciała ale oni mi tak przyznali Napisali w piśmie ze najwczesniej od pazdziernika i napiszą dokładnie Także czekam

Dzieci w lipcu były już zapisane do lekarza Nie powinnam dostać już "zaproszenia" na doszczepienie Ali na meningokoki? (pneumo ją szczepiłam)

Foty super...:tak:
Mi chodzilo o to ze dziecko do KINDERKOBER moze chodzic jak ukonczy dwa latka - sa to zajecia 2 x w tyg.po 2,5godz.tylko ale maluchom to daje duzo jesli chodzi o jezyk...:tak:
Pecha to chyba jakies fatum :szok: zadzwonilam do PL i..sie okazalo ze w rodzinie mojego M 3ludzi noge zlamalo w ostatnim tygodniu :eek::zawstydzona/y::-(i to sami faceci...:tak: Ale tak na serio to ja w przesady nie wierze..stalo sie i trudno.

A co do watku kulinarnego to ten z naszego forum juz istnieje!!!

Bry
Dawno Was nie podglądałam :), mało czasu. Pracujemy teraz na akord co dla mnie dobrze, ale przychodzę za to zmęczona bardziej. Ale ja z pytaniem bo wy mądre babeczki. Otóż, @ mi się spóźnia 3 dzień, robiłam test rano, wyszła druga kreska cieńka, ale nie wiem czy to zabrudzenie po moczu czy co. o od tej kreski test nie jest taki biały, tylko żółtawy. Mój M chodzi z rogalem na twarzy choć też nie wie co to jest :-p. Wczoraj za dużo piwska wypiłam może dlatego taki wyszedł? Mam jeszcze jeden tylko kiedy testować, no chyba że dostanę @ bo brzuch mnie okropnie boli.

buuu, trzeba miec hasło do linku!

robale, mnie bolał brzuch strasznie jak na @ gdzieś do 3 miesiaca ciąży, wszystko spowodowane tym, ze macica zmienia swój rozmiar. Ja przy kubie miałam tez tak samo jak Ty. :) Najpierw blada krecha, a pozniej cale pole mi sie lekko zazolcilo. Jesli jest jakakolwiek krecha, testuj za 2 dni. Bo poziom HCG zwiększa się co 2 dzień o 50% wiec stezenie bedzie dosc silne :)
Nie zapeszam, czekam na zdjecie tescika :D choc dla mnie to juz oczywiste! :)

Bry, jutro zatestuję bo dziś jakoś nie miałam chęci. A raczej boję się okropnie. Rano poszłam do pracy, i myślałam że nie wyrobię, tak mnie zaczeło wszystko boleć, aż mdliło z tego bólu. Masakra, ale poleżałam i już lepiej, teścik jak wyjdzie pozytywny oczywiście zrobię zdjęcie i pokaże

reklama
Do góry