reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Karola,
ja odebralam swoje babybox w Prenatalu i w Etosie, musisz isc do sklepu i wziac karteczke, wyslac ja, a pozniej Ci na maila przychodzi zaproszenie po odebranie paczki wraz z kodem kreskowym i odbierasz paczuszke w sklepie w Twojej okolicy.
ja dzis mam wolne, wiec zrobilam z malymi kartki swiateczne, pierwsza seria.
zrobie zdjecie, to sie pozniej Wam pochwale. ale dzieci mialy radoche :tak::-D

Ja wam szczerze sie przyznam ze calkiem sobie zapomnialam o tych gratisach:zawstydzona/y: jak bylam z Victorem w ciazy... no coz teraz juz za pozno hihi.... Sencilla moje kartki juz poszly do PL mam tylko nadzieje ze ...dojda na czas :-) ..

Iguana gdzie sie podzialas>?:cool2:

Iguana pewnie Jankiem się zajmuje. Ja swojego do spania właśnie położyłam, zjem obiadek i może sama na godzinkę się położę bo ja straszny śpioch jetsem i teraz mi ciężko jak taka niedospana chodzę;))

Iguana pewnie Jankiem się zajmuje. Ja swojego do spania właśnie położyłam, zjem obiadek i może sama na godzinkę się położę bo ja straszny śpioch jetsem i teraz mi ciężko jak taka niedospana chodzę;))

slodkich snow w takim razie...:cool2: a ja kawke i musze ogarnac kuchnie bo wlasnie skonczylam moja zapiekanke robic...:-D

Załączniki

• DSCF8481.jpg
    DSCF8481.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 50
witam i ja:tak:
mąż ma prace, dziś był na tej rozmowię i od poniedziałku zaczyna:)więc super, teraz jak się mu tam ułoży będziemy tak szukać mieszkania na początku przyszłego roku.

aniahaven zapiekanka mniam mniam:)
Gosia udanego wypoczynku!

potrzebuje na szybko zaproszenie na urodziny dla holenderskiej dziewczynki(od mojego Piotrka) Jak napisac na zaproszeniu zeby na określona godzinę i z rodzicami???
sorki ze tak na "sucho" piszę :zawstydzona/y:

aOla proponuje taki tekst:
Beste (tu imie dziewczynki),
Wij nodigen jou uit voor de verjaardag van Piotrus (bo to urodziny PIotrusia, tak?).
Je ouders zijn ook van harte welkom.
Het feestje begint om (godzina i data)
Ons adres is: (i tu dajesz adres)

Groetjes, (i tu dajesz imie zapraszajacego)

Dziekuje dziewczynki za linki:tak::tak: Nie czuje ze rymuje:-D:-D
Aniu ja jak bylam w ciazy to tez zadnego gratisa nie wzielam ale moze nastepnym razem sie przyda ;-)

Ogladamy wlasnie Rodzinka pl uwielbiam ten serial:tak:

reklama
Do góry