reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry!

Sencilla
współczucia. Mam nadzieję, że kolki Małej szybko przejdą tak jak i Tobie migrena. I tego Wam życzę!

Ja już myślę o wyjeździe. Będę musiała jeszcze kupić jakieś drobnostki dla każdego... :) ale to dopiero w sobotę bo z Miśką nie ma co po sklepie chodzić... Ogólnie chwilowo Miśka jest na NIE z wózkiem bo chce chodzić trzymana za rączki...
obiad zrobiony.. ogarnę mieszkanie póki Mała śpi a później spacerek ;)
Miłego dnia dla Was Kobitki :)

reklama
pieknego dnia kobitki i maluchy!
ja cala noc migrena of course, teraz tez. nie mam slow po prostu. oby to jakos przezyc.

Pogoda cudowna, na pewno jakiś spacer będzie :D. Póki co wzięłam się za włosy i stwierdziłam, że przydałoby się farbowanie, bo nie farbowałam od początku grudnia... masakra. W Polsce idę do fryzjera, niech mi pościna to, co się zniszczyło. Dzisiaj jakoś hormonki mi dobrze robią, bo czuję jakąś taką euforię i zadowolenie :D.

Astrid, oby tak dalej! fajnie, ze sie tak dobrze czujesz :tak: mi tez od razu lepszy humor przyplywa, jak taka piekna pogoda jest :-)

dzien dobry :-)
dzisiaj mamy pierwszy dzien wiosny:-) i u nas tez ladna pogoda. Lece sniadanko zjesc i do poloznej. Dzisiaj mam troche biegania bo polozna, daanek do przedszkola i pozniej jeszcze fizjo, w miedzy czasie obiad ugotowac, zakupy i moze jeszcze jakis spacerek.... oj nie wiem jak ja to dzisiaj polapie :eek:
Sencilla trzymaj sie, idz utopic ta migrene razem z marzanna do morza :tak:

Dzien dobry!!

U nas tez dzisiaj piekna pogoda.
Filipek wlasnie zasnal a ja musze ogarnac mieszkanko bo wyglada jakby tornado przeszlo przez dom :-)
Dzisiaj mamy pierwsza wizyte w CB. Ciekawa jestem ile wazy maly.

Sencilla wspolczuje ci bolu glowy i kolek u malutkiej. Musze przyznac ze mnie glowa boli raz na pol roku ale jak juz boli to wymiotuje przy tym. Wyobrazam sobie jak sie musisz czuc :-(A dzidzia ma caly czas te kolki nie ustepuja? Prubowalas dac herbatke?
Moj Filipek nie ma naszczescie kolek ale ma straszne baki....:-D

wlasnie Sencilla, podaj herbatke koperkowa, moj synek jest na piersi, ale jak go boli brzuszek (na szczescie nie ma kolek, ale czasami go boli brzuszek jak zjem cos niedozwolonego :D), to podaje np. 20-30 ml herbatki koperkowej wlasnie, przechodzi szybko jak reka odjal i maluch zasypia po tym slodko :tak:
anetka Tomek tez pierdzi:-D, a dzis w nocy to walnal takiego baka jak jakis stary dziad :szok: nie moglysmy z moja mama uwierzyc :-D

dziewczyny, Lusia nie znosi herbatki, probuje i ze smoczka i z lyzki, wrzeszczy, pluje, nie da rady.. musze przyznac, ze kolki tak jakby przechodza, nie pije mleka i przestalam jesc jogurty i zdecydowanie widac poprawe, ale jeszcze czasem ja pobolewa.
Anetka, moja tez wlasnie zasnela i obudzila sie po 15 minutach.. nici z ogarniania tornada i prysznica :no::szok::-D

oto moje coreczki, Tosia i Liljanka.

reklama
Wiatraczek, dajesz czadu!! :) super! popatrz, masz trzech synkow, a ja 3 coreczki, hihi. :-D
mi tez sie marzy taki ogrodeczek, moze w przyszlosci sie doczekamy :)

oto moje coreczki starsze w przeddzien porodu malutkiej, w radosnym oczekiwaniu (Mama po drugiej stronie obiektywu walczy ze skurczami :-D)

Do góry