anetka880
Fanka BB :)
Ja siedze a raczej juz leze umyta sama z dziecmi i sie nudze.... Napilabym sie winka ale nie moge:-(
Moj T oczywiscie 10000 rzeczy do zrobienia juz od 16 robi z moim tata cos w garazu aaaa ci faceci. Jutro juz mi zapowiedzial ze idzie z kolegami bo jakas gala boksu leci wiec wieczor tez bede w samotnosci spedzala.
Iguana mnie jakos nie ruszaja takie zdjecia chyba dlatego ze sama karmilam 2.5 rokui szkoda tylko ze tak publicznie to pokazuje.
Moj T oczywiscie 10000 rzeczy do zrobienia juz od 16 robi z moim tata cos w garazu aaaa ci faceci. Jutro juz mi zapowiedzial ze idzie z kolegami bo jakas gala boksu leci wiec wieczor tez bede w samotnosci spedzala.
Iguana mnie jakos nie ruszaja takie zdjecia chyba dlatego ze sama karmilam 2.5 rokui szkoda tylko ze tak publicznie to pokazuje.

zastanawiam sie jak sie kiedys karmilo dzieci, kiedys, kiedy kobiet sie nie zmuszalo po szybkiego powrotu do pracy , czy tez jeszcze w czasach polowania na jedzenie. Czy kogos szokowalo wtedy 3-letnie dziecko u cycka ? Mysle , ze nie. Teraz oczywiscie kobiety powinny rodzic dzieci, jednoczesnie pracowac, wracac do nieskazitelnej sylwetki w ciagu 2- 3 tygodni po porodzie dodatkowo udzielac sie artystycznie i charytatywnie ,kupowac caly shit, ktorego nikt tak naprawde nie potrzebuje.
ja szalec to do rana i ...taxi do domu!