Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chlopcy bardzo podobni za tata, a karinka ma twoja urode;-)

jak zrobie fotke to wstawie

Ide sie polozyc bo wszystko mnie boli...

Tak, to prawda. Jak już pisały wcześniej dziewczyny - tu dzieci w Holandii mają naprawdę tyle wolnego w ciągu roku, że spokojnie można sobie dopasować wszelkie wyjazdy. O ile łatwo jest wyprosić w szkole jeden dzien wolnego przed dłuższym wolnym lun tuż po nim (czyli piątek poprzedzający ferie lub poniedzialek po feriach), o tyle dużo trudniej jest uzyskac ekstra tydzień czy dwa tygodnie wolnego w ciągu roku. Holendrzy planują wszelakie wyjazdy w czasie, kiedy ich dzieci mają ustawowe wakacje i bardzo żadko wyjeżdżają w innych terminach.czy to prawda ze dzieci moga wyjezdzac na wakacje tylko wtedy kiedy sa ustawowo wakacje w szkołach?? moj brat ma problem z córa bo chca teraz do polski jechac i musiał pisac jakies podanie do dyrekcji, a jesli zabierze dziecko bez pozwolenia to zapłaci wysoka kare... co to za dziwnosci???
Np. mnie??;-)znalazłam parę z was na fb![]()
Dlatego własnie ja stronię od Polaków zamieszkujących moją okolicę. Sama mam swoje problemy i nie mam ochoty by codziennie ktos mi opowiadał jeszcze o swoich - mniej lub bardziej wymaginowanych lub powstasjących ze swojej głupoty lub przemądrzalstwa....z czasem sie czlowiek nauczyl zyc swoim zyciem , wole czasem sama sie przejsc nad morze niz bym miala sluchac ludzkich dramatow jak to kazdemu jest ciezko w zyciu.

Z całym szacunkiem, ale wydawało mi się że krawat to stropdas... Myliłam się???das-krawat